05 / 05 / 2024

ŞUSKİ

ŞUSKİ

Şanlıurfa'da vizyonel projelerini hayata geçirmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Oto Galericiler Sitesi'nin belirlenen tarihte taşınması için çalışmalarını sürdürüyor.

Süt alım fiyatına zam!

Ulusal Süt Konseyi (USK), çiğ süt tavsiye fiyatının 1 Mayıs 2024 tarihinden geçerli olmak üzere üreticinin eline litre başına net 14,65 lira geçecek şekilde belirledi. Buna göre, USK, 22 Ocak'ta aldığı karar ile süt fiyatlarını 13,5 TL'ye çıkartmıştı.

Vatandaş süt alabilsin diye 'acil' koduyla toplanıyorlar!

Süt ve süt ürünlerine peş peşe gelen fahiş zamların ardından, Ulusal Süt Konseyi (USK) 31 Ocak Salı günü olağanüstü toplanma kararı aldı.

Üretici 'zarar ediyorum' diyordu! Ulusal Süt Konseyi belgeyi yayınladı

Günlerdir süt üreticisinin zarar ettiği yönündeki haberlere binaen, Ulusal Süt Konseyi (USK)'dan Aralık ayına ait 1 litre çiğ süt maliyet tablosu yayınlandı.

Çiğ süte zam mı geliyor? Tarih netleşti...

Ulusal Süt Konseyi (USK) çiğ süt tavsiye fiyatının, 1 Ekim itibarıyla üreticinin eline litre başına net 7,50 lira geçecek şekilde belirlenmesine karar verdi.

Artık süt bulmakta zorlanacağız! Süt krizi geliyor

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, artış gösteren yem, işçilik, enerji ve diğer sarf malzemeleri sonucunda USK’nın Temmuz ayı için yapmış olduğu hesaplamada 1 litre çiğ sütün üretim maliyetinin 7. 22’ye yükseldiğini anımsattı.

Üsküdar Cumhuriyet Mahallesi imar planı askıda!

Üsküdar'ın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 45 ada, 4 parselin komşuluğundaki tescil dışı alan ile çevresine ( USK-38) ilişkin imar planı 21 Mayıs'ta askıya çıktı..

Usk Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usk Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Dindar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Şanlıurfa Harran'ın altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Harran ilçesinde başladığı alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bozova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Bozova İlçesine yapılan Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Şanlıurfa Hilvan yeni altyapıya kavuştu!

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra 13 ilçenin tümünde altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak ve geleceği esas alan hizmetleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Hilvan’da 100 Yıllık Altyapı sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

Şanlıurfa Karaköprü yeni altyapıya kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Karaköprü'deki altyapı çalışmalarına devam ediyor. ŞUSKİ çalışmalarında tüm altyapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üretiyor.

Şanlıurfa yeni altyapıya kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ (Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) Genel Müdürlüğü Şanlıurfa şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

ŞUSKİ Haberi

ŞUSKİ

Yeni sitede alt ve üst yapıda adeta seferberlik başlatan Büyükşehir Belediyesinin çalışması ve oto galericilerin taşınması ile Cumhuriyet Caddesindeki yoğunluk ortadan kaldırılmış olacak.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesini yeni yerine taşımak ve şehre nefes aldırmak için alt ve üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 

1 Kasım 2016 tarihi itibariyle mevcut alanda yıkımların başlayacağı Oto Galericiler Sitesi geçişinin ileri bir tarihe ertelenmemesi için çalışmalarını sıkı tutan Büyükşehir Belediyesi, alt yapıda yağmur drenaj, kanalizasyon ve şebeke hatlarının çekimini, üst yapı da ise ara yollar ve bağlantı bölümleri ile kavşak yapımını gerçekleştiriyor. 

Oto Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanları ve üyeleri ile geçtiğimiz hafta bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hizmetlerin bir an önce tamamlanması için kurumsal...