05 / 05 / 2024

Süsler İnşaat projeleri

Süsler İnşaat projeleri

Güngör Çolakoğlu tarafından 1968'de kurulan Süsler İnşaat, İzmir Bornova bölgesinde bir projeye daha imza atıyor. Mevlana'daki sitede 70 daire yer alacak. Projede yeşil alan da bulunacak.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Seydullah Cüre tarafından kuruldu.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Süvari tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü 2024'ten umutlu! İnşaat malzemesi ihracatının yükselmesi bekleniyor! 

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 55’incisi, ‘Ekonomide Rasyonel Zemine Dönüş Süreci; İnşaat Sektörü ve Malzeme Sanayisi için Beklentiler’ başlığı altında gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılına ilişkin inşaat malzemeleri ihracatının yükselmesi bekleniyor. 

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Şentürk tarafından kuruldu.

Sıg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıg İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Fakhımesmaeılpour ve Seyed Alıreza Ebnoreza ortaklığında kuruldu.

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Keos tarafından kuruldu.

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sİnan Akcan tarafından kuruldu.

Süsler İnşaat projeleri Haberi

Süsler İnşaat projeleri

Güngör Çolakoğlu'nun 1968'de Bornova'da kurduğu Süsler İnşaat, çalışmalarını aynı bölgede sürdürüyor. Bornova'da ilk çok katlı yapıyı babasının yaptığını belirten, firma sahibi Hasan Çolakoğlu, bugün kardeşi Hakan Çolakoğlu'nun yanı sıra, mimarlık ve içmimarlık öğrenimi gören iki oğluyla birlikte çalışıyor. 


2+1'ler 320 bin lira 


Bornova'da yaklaşık 2 bin konut yaptıklarını kaydeden Hasan Çolakoğlu, Bornova Anadolu Lisesi'nin tam arkasında, Mevlana'da, 2 blokta 70 daireden oluşan bir projenin inşaatını sürdürdüklerini belirtti. Otoparkı, yeşil alanı ve spor alanı bulunan projede, 55 metrekarelik 1+1 ve 85 metrekarelik 2+1'lerden oluşan blokların yapımına Ekim 2015'te başladıklarını belirten Çolakoğlu, işçilik ve malzeme kalitesiyle 1. sınıl inşaat olarak nitelediği projenin, sahiplerine Ekim 2017'de teslim edileceğini söyledi. Dairelerin henüz 9'unun satıldığını vurgulayan Çolakoğlu, "Fiyatlarımız 1+1'ler için 250 bin, 2+1'ler için de 320...