04 / 05 / 2024

Susuz ve Güneş İnşaat kimin 

Susuz ve Güneş İnşaat kimin 

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Mesher Güneş ve Şakir Susuz ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Fabrikalar rüzgar ve güneş enerjisine odaklandı! Kendini 2 yılda amorti ediyor!

Fabrikaların yeni gözdesi rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları oldu. Üretilen enerjiyi satarak iki senede kendini amorti etmesi de fabrika sahiplerini cezbeden detaylar arasında yer alıyor.

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ulusu ve Zafer Boy ortaklığında kuruldu.

Kentler güneş enerjisiyle dönüşecek!

Kentsel Dönüşüm ve Güneş Enerjisi konulu Yuvarlak Masa toplantısı EkoRE sponsorluğunda düzenlendi. Toplantıda güneş enerjisi ve temiz enerji kaynaklarının kentsel dönüşümle üretilen yeni binalardaki rolü, akıllı bina sistemleri ve teknolojinin gayrimenkul sektörüne katkıları konuşuldu..

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Mesher Güneş ve Şakir Susuz ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bergama Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş santrali imar planı askıda!

İzmir Bergama ilçesine bağlı Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş Enerji Santralleri amacıyla hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Ve Güneşli ödeme planı!

Toplam 214 adet daireden meydana gelen Ve Güneşli projesinde son 52 daire kaldı. Proje İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. İşte Ve Güneşli ödeme planı...

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

HES ve güneş santralleri yerlileştirilecek!

Türkiye'nin ilk Milli Rüzgar Enerji Santralı'nın (MİLRES) kurulumunu tamamlayan hükümetin hedefinde HES'leri, güneş ve termik santrallerı da 'yerli'leştirmek var.

Güneş enerjisine büyük ilgi!

Günümüzde, mimari alanda yaşanan gelişmeler neticesinde doğal çevre ile uyumlu yeşil, temiz, nefes alınabilen ve güneş enerjisinden faydalanan binalar yapılıyor. Güneş enerjisi uygulamaları gittikçe yaygınlaşıyor.

Türkiye güneş enerjisi sektörü, İntersolar Zirvesi'ne katıldı!

Türkiye güneş enerjisi sektörü, piyasadaki en yeni trendleri yakalamak ve güneş enerjisi alanında faaliyet gösteren yerli ve uluslararası profesyonellerle ortaklıklar, İntersolar ve GÜNDER işbirliğinde İstanbul’da düzenlenen İntersolar Türkiye Zirvesi’nde

Cihangir Koleji Güneşli Kampüsü Atakent'e taşınacak!

Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Güneşli olmak üzere 3 kampüsten meydana gelen Cihangir Koleji, Güneşli Kampüsü'nü Atakent'e taşıyacak. 1 yıl sonra ise Cihangir Koleji, Güneşli'de yeni binaya taşınacak.

Susuz ve Güneş İnşaat kimin  Haberi

Susuz ve Güneş İnşaat kimin 

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mesher Güneş ve Şakir Susuz ortaklığında kuruldu. 

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa veAraziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve. Özel ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve Bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres; İNCİRTEPE MAH.246.SOK.NO.23/1...