19 / 05 / 2024

Süt destekleri ne zaman yatacak 2021

Süt destekleri ne zaman yatacak 2021

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 243 bin 128 üreticiye (Çiğ süt) 424 milyon 194 bin lira ödemenin bugün yapılmaya başlanacağını aktardı.

Avrasya Tüneli'ne büyük zam: Otomobiller için geçiş ücreti 112 TL oldu!

Avrasya Tüneli'ne yüzde 40 zam geldi. Otomobiller için geçiş ücreti 112 TL oldu. Peki minibüs ve motosikletler için geçiş ücreti ne kadar oldu? İşte Avrasya Tüneli geçiş ücretleri 2024...

Akaryakıt zammı ne zaman? Brent Petrol, BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatları 20 Mart 2024!

Pek çok sürücü akaryakıt zammı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki akaryakıt zammı ne zaman? BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatlarında son durum ne? 

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Kumtel Ks-2819 Quartz 1200 watt ısıtıcı sonbahara özel cazip fiyat fırsatı başladı!

Sonbaharın gelmesiyle beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de günden güne artmaya başladı. Özellikle uzmanların kış aylarının çok sert geçeceğini söylemesinin ardından ısıtıcılara olan rağbet arttı. Kumtel de bu kapsamda işinize çok yarayacak bir elektrikli ısıtıcı üretti.

Isıtıcı satışlarında büyük artış! Simtech Km1714 quartz ısıtıcı ne kadar?

Ekim ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde havalar hissedilir derecede serinlemeye başladı. Kasım ayıyla beraber sıcaklıkların oldukça düşmesi beklenirken, ısıtıcı satışlarında da artış başladı. Simtech Km1714 quartz ısıtıcı, özellikleriyle göz doldururken, fiyatı da merak konusu oldu.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına az bir süre ŞOK’ta başta kırtasiye malzemeleri olmak üzere birçok ürüne indirim geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü. İşte 18 Ağustos Cuma ŞOK fiyat listesi...

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Süt destekleri ne zaman yatacak 2021 Haberi

Süt destekleri ne zaman yatacak 2021

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2020'nin ekim kasım ayları için 243 bin 128 üreticiye 1 milyon 550 bin 719 ton çiğ süt için 424 milyon 194 bin lira ödemenin bugün saat 18.00'den itibaren üreticilerin hesaplarına aktarmaya başlayacaklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "2020'nin ekim kasım ayları için 243 bin 128 üreticimize 1 milyon 550 bin 719 ton çiğ süt için 424 milyon 194 bin lira ödeme yapacağız." dedi.

Bakan Pakdemirli, destek ödemesini bugün saat 18.00'den itibaren üreticilerin hesaplarına aktarmaya başlayacaklarını aktardı. 

Çiftçiye müjde! Destek ödemeleri 2 katına çıktı!

890 milyon liralık destek ödemeleri bugün hesaplara...