17 / 05 / 2024

süt evleri

süt evleri

Süt Evleri'nin başarısı Danone'un faaliyet gösterdiği Fas, Tunus ve Mısır'a model oldu

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Philips 3’ü 1 arada  hava temizleyici, fan ve ısıtıcı en uygun nerede? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Temiz hava herkesin hakkı. Bu nedenle Philips Hava Temizleyicilerin temelindeki yenilik, evleri zararlı virüslerden, alerjenlerden ve kirletici maddelerden %99,97 oranında arındırır. Siz ve aileniz için daha sağlıklı bir ortam sunar. Şimdi Philips hava temizleyici, fan ve ısıtıcı 3'ü bir arada satış

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuruları yarın başlıyor!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuruları yarın başlıyor.

Söğütözü Elmar Towers satılık daire!

Söğütözü Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 800 adet daireden oluşan proje 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor. Proje 3 bloktan oluşuyor.

Söğütözü Elmar Towers iletişim!

Yarın görücüye çıkacak olan Söğütözü Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Söğütözü Elmar Towers teslim tarihi!

Söğütözü Elmar Towers teslim tarihi olarak 30 ay gerçekleşmesi öngörülüyor. 3 blok şeklinde yükselen projede 800 adet daire bulunuyor. Projenin lansmanı 15 Nisan Çarşamba günü yapılacak.

Söğütözü Elmar Towers satılık!

Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Söğütözü Elmar Towers satılık daire tipleri arasında 1+1 ve dubleksler yer alıyor. Proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Söğütözü Via Twins projesi iş adamlarına tanıtıldı!

Bayraktar İnşaat'ın Söğütözü'nde yer alan Via Twins Projesi, 12 saat süren lansman ile basına tanıtıldı. Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, açıklamalarda bulundu.

Et ve Süt Kurumu Adana'da tarla satıyor!

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Köyü’nde bulunan 137.200 metrekare tarlayı 1 milyon 80 bin TL'ye kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkıyor.

Sümela Evleri satış ofisi!

Sümela Evleri projesi 10 blok şeklinde yükseliyor. Proje Akçaabat – Söğütlü – Yıldızlı Çevre Yoluna 100 metre kadar mesafede yer alıyor. İşte Sümela Evleri satış ofisi adres bilgileri...

süt evleri Haberi

 süt evleri

Danone Tikveşli'nin ‘Sütüme sağlık, köyüme destek' projesi çerçevesinde kurmaya başladığı ‘Süt Evleri' sayesinde bir inekten elde edilen süt miktarını 9 litreden 16 litreye çıkarırken bu modelin başarısı Danone'un faaliyet gösterdiği Fas, Tunus ve Mısır'a da model oldu.

‘Süt Evleri' ile 1.5 yılda elde edilen süt miktarında yüzde 100 artış sağlanırken besicilerin kazancı ise yüzde 25 arttı. Danone Türkiye'nin Mayıs 2008'de ilkini Kırklareli Yeniköylü'de açtığı ‘Süt Evleri'nin sayısı 15'e ulaştı. Tekirdağ'ın Ferhadanlı Köyü'nde Süt Evleri'nin 15'incisinin açılışına katılan Danone Tikveşli Genel Müdürü Okay Eğdirici, ‘Süt Evleri'nin sayısının yıl sonunda 17'ye 2010'da ise 30'a çıkaracağını belirtti.
Projenin ortakları arasında yer alan  Ziraat Bankası'nın Genel Müdürü Can Akın Çağlar, tarım sektörüne haftada 139 milyon kredi verdiklerini söyledi.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan...