17 / 05 / 2024

sütaş fabrika açılış

sütaş fabrika açılış

Toyota Türkiye’nin bir türlü netleşmeyen yeni model yatırımı başlıyor. Kasım ayında 1.1 milyar liralık teşvik belgesi alan Toyota, Adapazarı fabrikasında yeni bir model üretecek.

Kıbrıs'ta konut alım satımlarda geçen yıl rekor kırıldı!

Güney Kıbrıs’ta 2023 yılında emlak piyasasında gerçekleşen alım-satımlarda rekor kırdı. Kıbrıs yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 63,50 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 59,95 TL’ye, yan sehpa 599 TL’ye düştü!

ŞOK Market, ağustos ayına devi indirimlerle veda ediyor. Buna göre, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 63,50 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 59,95 TL’ye, yan sehpa 599 TL’ye düştü. İşte 27 Ağustos Pazar ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 28 Haziran-4 Temmuz arası indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü. İşte 29 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Tahıl Koridoru ile 32 milyon ton tahıl taşındı! Buğday, arpa, mısır fiyatları nasıl etkilendi? Rakamlar açıklandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1 Ağustos 2022-20 Haziran 2023 döneminde taşınan toplam tahıl miktarının 32 milyon ton olduğunu belirtti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları nasıl etkilendi? İşte 25 Haziran 2023 fiyat listesi...

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü bankalar çalışıyor mu? 

1 Mayıs, Dünya İşçi Bayramı olarak kutlanan bir gün. Bu nedenle, birçok işyeri ve kuruluş tatil yapıyor. Bu tatil nedeniyle bankaların açık olup olmadığı konusunda birçok kişi merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı?

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?

1 Mayıs bu yıl hafta içine denk gelmesinden dolayı; “1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?” soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

TOKİ Samsun Ondokuzmayıs'ta 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Samsun Ondokuzmayıs 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Ondokuzmayıs'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Ondokuzmayıs'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Ondokuzmayıs sosyal konut projesi... 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün!

Türkiye bugün 107 sene önceki Çanakkale kahramanlarını anarken, bölgeye büyük katkılarda bulunacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü de bugün hizmete açılıyor.

sütaş fabrika açılış Haberi

sütaş fabrika açılış

Teşvik alan şirketler arasında Sütaş da yer alıyor. TÜSİAD eski başkanı Muharrem Yılmaz’ın sahibi olduğu Sütaş İzmir’de yapacağı fabrika yatırımı için 145 milyon liralık teşvik belgesi aldı. Bu yatırımla 500 kişiye iş imkanı sağlanacak. Kasımdaki en büyük teşvik belgesi 2.1 milyarla İkitelli Sağlık kampüsü için alındı. İkitelli’de yapılacak projede, 479 yataklı genel hastane, 347 yataklı onkoloji hastanesi, 451 yataklı çocuk hastanesi, 451 yataklı kadın doğum hastanesi, 279 yataklı kardiyoloji ve kalp damar hastalıkları hastanesi, 347 yataklı nörolojik ve ortopedik bilimler hastanesi, 128 yataklı psikiyatri hastanesi olmak üzere toplam 2682 yataklı entegre sağlık kompleksi yer alacak.


Kaan...