14 / 05 / 2024

sütaş üsküp

sütaş üsküp

Sütaş, Romanya'nın başkenti Bükreş'te süt ve süt ürünleri tesisini satın aldı....

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 28 Haziran-4 Temmuz arası indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü. İşte 29 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul sektöründeki net görev ve tanımlamalarıyla sektörü daha verimli ve organize bir hale getiren Oğuz Taşpınar, Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Limak'tan Üsküp'e 250 milyon euroluk karma proje!

Limak Yatırım, Üsküp'te hayata geçirdiği ‘Diamond of Skopje’ projesi için 250 milyon Euro yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk karma kullanımlı projesi olacak projede satışa sunulan konutların amorti süresi 13-14 yıl olarak açıklandı.

Kırklareli Üsküp TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kırklareli Üsküp TOKİ projesinde yer alan 98 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırklareli Üsküp'te sözleşme dönemi başlıyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Kırklareli Üsküp projesinde sözleşme dönemi başlıyor.

Büyükyalı İstanbul'un BMW 5 Serisi etkinliği 21 Mayıs'ta!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından Büyükyalı İstanbul, Borusan işbirliğiyle satış ofisinde BMW tutkunları davetliler test sürüşü yapıp yeni 5 Serisi’ni deneyimleyebilecekler. Etkinlik 21 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Kırklareli Üsküp TOKİ'de başvuru süresi uzatıldı!

Toplu Konut İdaresi tarafından Kırklareli Üsküp'te inşa edilen konutların başvuru süreleri uzatıldı. Üsküp Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı.

Torunlar GYO 2016 olağan genel kurul toplantısı 23 Mayıs'ta!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısının gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 23 Mayıs'ta toplantı yapacak.

Üsküp'teki 71 binada dayanıklılık kontrolü yapıldı!

Üsküp Deprem Mühendisliği Enstitüsü, yapılan açıklamada, binaların dayanıklılık sorunu olmadığını belli odalarda meydana gelen hasarlar yüzünden bu oda veya sınıfların kullanıma kapatıldığı belirtildi. Tefeyyüz ilkokulunda da bir sınıfın güvenlik açısından kapatıldığı öğrenildi.

Üsküp’te yaşanan depremde birçok bina hasar gördü!

Üsküp’te yaşanan depremde 30 kadar vatandaşın yaralandığı kaydedilirken, birçok binada maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Hükümet Sözcüsü Aleksandar Gyorgiev, vatandaşların binalarının güvenli olup olmadığını kontrol ettirmek için ekip isteyebileceklerini açıkladı.

Üsküp'te türbeler onarıldı!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Yiğit Paşa ile Meddah Baba'nın yıkılan türbeleri ve yanındaki külliye yeniden onarıldı. Kentteki tarihi Osmanlı çarşısındaki türbeler ve yeni inşa edilen mescit ile kütüphanede bugün açılacak.

sütaş üsküp Haberi

sütaş üsküp
Sütaş, Makedonya Üsküp'ün ardından Romanya'nın başkenti Bükreş'te süt ve süt ürünleri tesisini satın aldı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Romanya ile birlikte Balkanlar'da ikinci yatırımlarını yaptıklarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade...