05 / 05 / 2024

sütçü imam üniversitesi personel alımı

sütçü imam üniversitesi personel alımı

Erciyes Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve Bayburt Üniversitesine çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere öğretim üyeleri alınacak

Süt, yoğurt ve peynirde hileler nedir? Bakın ne hileler yapıyorlarmış!

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi ve Süt Akademisi Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Barbaros Özer, çiğ süte ilişkin merak edilen soruları cevapladı.

Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü risk altında!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü için hasar tespiti raporları mevcut. Raporlara rağmen öğrenciler hasarlı binada eğitime mecbur bırakılıyor…

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Zirvesi sona erdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu tarafından düzenlenen İnşaat Zirvesi sona erdi. Öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgilerini paylaştı, gençlerin sektöre ilişkin akıllarındaki soruları yanıt verdi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek. Kura çekilişleri 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan projede 250 adet daire satışa sunuluyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi onarılmayı bekliyor!

Son 21 ay içince 2 kere tadilat gören Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nin içindeki çatlaklar ve duvarlardaki şişmelerin önüne geçilemezken, gelen ziyaretleri hoş olmayan görüntülerle karşılaşıyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Söğütözü ihalesinde dolandırıcılık iddiası!

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin, Söğütözü’nde ihale edilen arazisinde kendi yöneticileri tarafından dolandırıldığı iddia edildi. Birlik yönetimi, ihale komisyonu hakkında suç duyurusunda bulundu

Tarım Kredi'nin inşaat ihalesine en yüksek teklif Söğüt İnşaat'tan!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğüne ait hizmet binasının da bulunduğu arsaya kat karşılığı inşaat yapımına ilişkin ihalede en iyi teklifi yüzde 66,20 hisse ile Söğüt İnşaat AŞ verdi.

Tokat Turhal'da Süt Üreticileri Birliği açıldı!

Tokat’ın Turhal ilçesinde Süt Üreticileri Birliği’nin açılışı için tören düzenlendi. Törene Tokat Valisi Cevdet Can, Celil Göçer, Yılmaz Bekler, Mehmet Ali Yavaş, Ferit Yazar,Abdullah Ay, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

AYD Yapı Eskişehir Söğütönü'nde konut sayısını artıracak!

AYD YAPI, Söğütönü bölgesinde inşa ettiği konut sayısını üç yıla kadar 600'e çıkarmayı planlıyor. Üçüncü etabı tamamlama hedefinde olan AYD Yapı, dördüncü etaba ise yılbaşından sonra başlamayı planlıyor.

Moody's Türkiye'nin kredi notunu korudu!

Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Moody's, Türkiye'nin "Baa3" ile "yatırım yapılabilir" seviyede bulunan kredi notunu ve "negatif" not görünümünü korudu. Açıklamada şu ifadeler yer aldı...

Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, "Hepiniz iyi biliyorsunuz Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi ama hiçbir iktidar buna cesaret edemedi" dedi.

Amasya Suluova'da Süt Konsantre Tesisi'nin Temeli Atıldı!

Amasya’nın Suluova ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğünce hibe yoluyla desteklediği özel bir firmaya ait süt konsantre üretim tesisinin temeli atıldı.

sütçü imam üniversitesi personel alımı Haberi

sütçü imam üniversitesi personel alımı

Erciyes Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve Bayburt Üniversitesine çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere öğretim üyeleri alınacak.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine ve Güzel Sanatlar Fakültesine birer er profesör, Diş Hekimliği Fakültesine 1 profesör ve 2 doçent, Mühendislik Fakültesine 2 doçent alacak.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesine 3 profesör ve 3 doçent, Ziraat Fakültesine 2 profesör ve 3 doçent, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine 1 profesör, Fen-Edebiyat Fakültesine 3 profesör, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 2 doçent, İlahiyat Fakültesine 2 profesör, Eğitim Fakültesine 1 doçent alacak.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesine 3 yardımcı doçent, Edebiyat Fakültesine 2 doçent ve 13 yardımcı doçent, Fen Fakültesine 1 doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 3 yardımcı doçent, Orman Fakültesine 1 yardımcı doçent alacak.

Osmaniye Korkut Ata...