03 / 05 / 2024

Suudi Arabistanda simit sarayı

Suudi Arabistanda simit sarayı

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, yıl sonuna kadar Suudi Arabistan'da 10 yeni mağaza daha açacaklarını söyledi. Simit Sarayı, Suudi Arabistan'taki ikinci mağazasını Jeddah Arab Mall'da açtı.

Simit Sarayı'ndan Arabistan'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, bugüne kadar 17 ülkede mağazalar açtıklarını ve büyümeyi sürdürdüklerini belirterek, "Bu yıl Suudi Arabistan'da yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırım yapıyoruz." dedi.

Simit Sarayı, Suudi Arabistan'da mağaza açtı!

Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte hizmete sunduğu yeni Simit Sarayı mağazalarıyla Suudi Arabistan’da büyümesini sürdürüyor.

Simit&Smith ABD'de bu yıl iki mağaza açacak!

ABD'nin ilk simit zinciri Simit&Smith, hızlı bir büyüme sürecine girdi. İlk kez bayilik sistemi denenerek yıl sonuna kadar iki mağaza açılacak.

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

Simit Sarayı Londra'da üçüncü mağazasını açtı!

Simit Sarayı, Londra'da hızla büyüyor. Şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus'ta üçüncü mağazasını açan şirket, İngiltere'deki ilk dükkânını şubat ayında Londra Oxfort Street'te hizmete sunmuştu.

Simit Sarayı Londra'da 3. mağazasını açtı!

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışında büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Londra şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus’ta üçüncü mağazasını hizmete sundu.

Suudi Arabistanlı Prens El Velid Marmaris'te arazi bakıyor!

Dünyanın en zenginleri listesinde 34 ’üncü sırada yer alan Suudi Arabistanlı işadamı Prens El Velid Bin Talal, Türkiye'de arazi bakıyor.

Suudi Arabistan Mekke metrosunu Kolin İnşaat yapacak!

İSTANBUL’a yapılan üçüncü havalimanını inşa eden konsorsiyumda yer alan Kolin İnşaat, Suudi Arabistan Mekke metrosunu kazanan konsorsiyumda da yer aldı.

Suudi Arabistan eski prensinin evi ve eşyaları satışa çıktı!

Suudi Arabistan eski Veliaht Prensi Sultan bin Abdulaziz'in Londra'daki 45 odalı malikanesi, 2011'deki ölümünden bir yıl sonra 470 milyon dolara satışa çıkarıldı. 3 yıl boyunca satılamayan evin eşyaları açık artırma ile satılacak.

İşte Suudi Prens'in New York'taki lüks evi!

Suudi Prens Nawaf bin Sultan bin Abdulaziz Al Suud New York'ta kendine 49 milyon dolara bir daire aldı. Prens senede bir iki kez geldiği Amerika'da burada kalıyor.

Fuzul Grup Nevita, Suudi Arabistan'da ofis açtı!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir firması Fuzul Grup, yeni markası ‘Nevita’ ile gözünü Körfez’e dikti... Nevita’nın yurtdışındaki ilk ofisi bu ay Suudi Arabistan’da açıldı...

Fuzul Grup Suudi Arabistan'da ofis açacak!

Fuzul Grup Başakşehir'de inşaa ettiği projeleriyle tanınan bir şirket. Bölgede, bin 500 konutluk ilk projesi Fuzulkent Bizimevler’in ardından bir çok inşaat projelerini de tamamlayan grup, Suudi Arabistan'da ofis açacak.

Suudi Arabistanlı Khalid Alcesa'dan Görele'ye turizm yatırımı!

Suudi Arabistan da inşaat sektörü ile ilgilenen Suudi Arabistanlı iş adamı Khalid Alcesa, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'i makamında ziyaret etti.

Suudi Arabistanda simit sarayı Haberi

Suudi Arabistanda simit sarayı

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren Simit Sarayı, Suudi Arabistan'taki ikinci mağazasını Jeddah Arab Mall'da açtı.


2015 yılı sonuna kadar Suudi Arabistan'da 10 yeni mağaza daha açacaklarını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, "Suudi Arabistan'da markamızın gördüğü büyük ilgiden çok memununuz. Araplar en çok kahvaltılık ürünlere, gül böreği, saray dürüm, köfte ve Simit Burger'a büyük ilgi gösteriyor. Suudi Arabistan'ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Ürdün ve Mısır dâhil olmak üzere yedi ülkede 2017 yıl sonuna kadar 125 mağaza açmayı hedefliyoruz" dedi.


Pazar, Pazartesi, Salı Çarşamba günleri 10:00-24:00, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 10:00-01:00 saatleri arasında hizmet veren Jeddah Arab Mall Simit Sarayı'nın menüsünde;...