25 / 07 / 2024

suudi heyet Dikmen kentsel dönüşümünü mü inceledi

suudi heyet Dikmen kentsel dönüşümünü mü inceledi

Tanıtım gezisi organizasyonu kapsamında 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Başkent’i gezdi. 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Alanı’nı gezdi.

Suudi acente temsilcileri Dikmen'de dönüşümü inceledi!

Tanıtım gezisi organizasyonu kapsamında 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Başkent’i gezdi. 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Alanı’nı gezdi.

Suudi havacılık heyeti Atatürk ve Esenboğa havalimanlarını inceledi!

Suudi Arabistan Sivil Havacılık Otoritesi GACA Başkanı Süleyman Al Hamdan ve beraberindeki heyet, TAV Havalimanları ev sahipliğinde Atatürk ve Esenboğa havalimanlarında incelemelerde bulundu.

Alpiş İnşaat'ın konut projeleri Suudi Arabistan'da satılacak!

Suudi Arabistan'ın sanayi ve ekonomi şehri Yanbu'nun Valisi Musaad Al Sulaim ile Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad Al Fehaid ve Yan bu Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı'ndan oluşan heyet Alpiş Group'u ziyaret etti.

Suudi Arabistanlı işadamları Erzurum'a yatırım yapıyor!

Suudi Arabistanlı işadamları yatırım yönlerini Erzurum'a çeviriyor. Kent, yakın tarihte Suudi işadamlarının yatırımlarına ev sahipliği yapacak. Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib, Mehmet Sekmen'in daveti üzerine Erzurum'a geldi.

Modern Yapı'nın acı günü: Meral Dikmen vefat etti!

Çetur ve Modern Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu'nun kayınvalidesi Meral Dikmen uzun süredir tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde vefat etti..

Suudi Arabistan Merkez Bankası Türk mermeri ile kaplandı!

Sektörde 30 yıllık tecrübesiyle iç piyasaya ve dünya ülkelerine ihraç yapan Ermaş, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde kurulan Merkez Bankası'nm (Central Bank of Riyad) yaklaşık 40 bin metre karelik alanım tamamıyla 'Türk mermeri' ile kapladı.

Suudi Arabistan Krallığı Merkez Bankası'na Türk mermeri!

Bankanın mermer sağlayıcısı olan Emaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, sektörde 30 yıllık tecrübeye sahip olduklarını söyledi. Ercan, Suudi Arabistan Krallığı Merkez Bankası'nı referansları arasına eklemekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Dikmen çöp vadisi!

Başkent Ankara'nın önemli projelerinden biri olan ve sürekli yıkım gerginlikleriyle gündeme gelen Dikmen Vadisi’nin 3 ve 4’üncü etabında oluşan çöp yığınları insan sağlığını tehdit ediyor.

Moğolistanlı heyet Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Moğolistan'dan gelen yaklaşık 20 kişilik heyet, Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu. Altındağ Belediyesi, çalışmalarını Moğol idarecilere anlattı.

Moğolistanlı heyet Bağcılar'da kentsel dönüşümü inceledi!

Moğolistanlı heyet, İstanbul’da çeşitli temaslarda bulundu. Bağcılar Belediyesi’ni de ziyaret eden Moğolistanlı heyet, yetkililerden ilçede başarıyla yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi de aldılar.

OFİSMOD, Suudi Arabistan Mobilya Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en büyük ofis mobilyaları fuarı olan ORGATEC’e 60 kişiyi götüren OFİSMOD, bu kez hedef pazar olarak belirledikleri Suudi Arabistan’da kasım ayında düzenlenecek Mobilya Fuarı’na üyelerinin katılımı için hazırlıklara başladı.

Suudi Prensi'nden Bursa'ya 1,5 milyar dolarlık yatırım!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 mega projesinden birini oluşturan sağlık şehrine Suudi Prens Al Faisal talip oldu. Toplamda 1,5 milyar dolarlık yatırımdan oluşacak sağlık şehri için Sudi Prens arazi inceledi.

Suudi Prens Bursa'da yatırım için arazi baktı!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

suudi heyet Dikmen kentsel dönüşümünü mü inceledi Haberi

suudi heyet Dikmen kentsel dönüşümünü mü inceledi

Ankara’nın turizm, sağlık, eğitim ve ticaret potansiyelinin Suudi Arabistan pazarında tanıtımı için Türk Hava Yolları A.O. tarafından düzenlenen Fam Trip (tanıtım gezisi) organizasyonu kapsamında 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Başkent’i gezdi. Ankapark, Dikmen Vadisi ve Hacı Bayram Camii ile çevresini gezen turizmciler, çalışmalara hayran kaldıklarını ifade ederek, “Beklentilerimizin çok ötesinde bir şehir… Özellikle aile turizmi açısından muhteşem çalışmalar var” dediler. 


Bu kapsamda; Büyükşehir Belediyesi’nin kent yaşamını kolaylaştıran, refah düzeyini artıran, şehre estetik, modern ve yemyeşil bir görünüm kazandıran; eğitimden eğlenceye, sosyal ve kültürel çalışmalardan ulaşıma kadar pek çok çalışmasını yerinde görme fırsatı elde eden heyet, ülkelerinde de Ankara tanıtımı yapacaklarını dile getirdiler.


İlk etapta Cidde’den gelen 8 kişilik heyetin gezisine eşlik eden ve çalışmaların tanıtımını sağlayan Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın...