25 / 07 / 2024

suudi seyahat acenteler Dikmen dönüşümünü inceledi mi

suudi seyahat acenteler Dikmen dönüşümünü inceledi mi

Tanıtım gezisi organizasyonu kapsamında 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Başkent’i gezdi. 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Alanı’nı gezdi.

Turizmde Suudi patlaması kapıda!

Suudi Arabistan, Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın ziyareti öncesinde Türkiye’ye uygulanan yapılan pandemi kaynaklı seyahat yasağını kaldırdığını duyurdu.

Suudi acente temsilcileri Dikmen'de dönüşümü inceledi!

Tanıtım gezisi organizasyonu kapsamında 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Başkent’i gezdi. 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Alanı’nı gezdi.

Suudi Arabistan'dan 2016'da yatırım atağı bekleniyor!

DEİK Türkiye - Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Yusuf Cevahir, Öğrendiğimize göre asıl büyük seyahat 2016'da olacak. Şu anda Arabistan'da büyük montanlı, bilgi yoğun iş yapabilecek Türk şirketleri inşaat firmalarıdır. " dedi.

UMT Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UMT Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ümit Besiri tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Ulusoy Apartmanı'nda kuruldu.

Fifa Seyahat Hizmetleri ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fifa Seyahat Hizmetleri ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fadime Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Perpa Ticaret Merkezi, B Blok'ta kuruldu.

Veziroğulları İnşaat Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veziroğulları İnşaat Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Erol Güçlü ve Mürteza Güçlü tarafından İstanbul Sancaktepe'de kuruldu.

Suudi Emir Khalid Bin Seaidan otel kapattı bahçesine çadır kurdu!

Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, 4 eş ve çok sayıda çocuğunun da yer aldığı 37 kişilik ailesiyle Bolu Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında bulunan oteli kapatarak bahçesine çadır kurdu.

Suudi Emir Khalid Bin Seaidan, Bolu Abant'ta otel kapattı!

Suudi Kraliyet Ailesi'nden Emir Khalid Bin Seaidan, Bolu Abant'ta 5 yıldızlı Abant Köşk Oteli'ni kapattı, bahçesine çadır kurdu. Suudi ailenin gelmesiyle otele erkek girmesi de yasaklandı.

Dünyada yaklaşık 317 milyon kişi uluslararası seyahat gerçekleştirdi!

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü verilerine göre, yılın ilk dört ayında uluslararası seyahat eden turist sayısı, geçen yıla göre yüzde 4.7 arttı. Ocak- Nisan dönemlerinde dünyada yaklaşık 317 milyon kişi uluslararası seyahat gerçekleştirdi...

GHT Turizm ve Seyahat Acenteliği Hizmetleri Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi açıldı!

GHT Turizm ve Seyahat Acenteliği Hizmetleri Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi, Adem Babuç tarafından 120 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Fatih, Sirkeci'de kuruldu.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cemal Yıldız tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da kuruldu.

Seyahat Sağlığı Merkezi sayısı 43'e çıktı!

Yurt dışına seyahat edeceklere, hastalık riskleri hakkında bilgi verilerek, aşı ve koruyucu ilaç hizmeti sunulan Seyahat Sağlığı Merkezleri sayısının 32' den 43' e çıkarıldığı belirtildi...

Suudi Arabistan'da Hz. Muhammed'in evinin birebir aynısı yapıldı!

Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde Hz.Muhammed'in yaşadığı evin birebir aynısını yaptılar. 1400 yıl önce Hazreti Peygamber'in yaşadığı ev, hadisler ışığında uzmanlar tarafından birebir yeniden yapıldı...

suudi seyahat acenteler Dikmen dönüşümünü inceledi mi Haberi

suudi seyahat acenteler Dikmen dönüşümünü inceledi mi

Ankara’nın turizm, sağlık, eğitim ve ticaret potansiyelinin Suudi Arabistan pazarında tanıtımı için Türk Hava Yolları A.O. tarafından düzenlenen Fam Trip (tanıtım gezisi) organizasyonu kapsamında 14 Suudi Arabistanlı seyahat acentesi temsilcisi Başkent’i gezdi. Ankapark, Dikmen Vadisi ve Hacı Bayram Camii ile çevresini gezen turizmciler, çalışmalara hayran kaldıklarını ifade ederek, “Beklentilerimizin çok ötesinde bir şehir… Özellikle aile turizmi açısından muhteşem çalışmalar var” dediler. 


Bu kapsamda; Büyükşehir Belediyesi’nin kent yaşamını kolaylaştıran, refah düzeyini artıran, şehre estetik, modern ve yemyeşil bir görünüm kazandıran; eğitimden eğlenceye, sosyal ve kültürel çalışmalardan ulaşıma kadar pek çok çalışmasını yerinde görme fırsatı elde eden heyet, ülkelerinde de Ankara tanıtımı yapacaklarını dile getirdiler.


İlk etapta Cidde’den gelen 8 kişilik heyetin gezisine eşlik eden ve çalışmaların tanıtımını sağlayan Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın...