05 / 05 / 2024

Süvari Giyim kayyum

Süvari Giyim kayyum

Adana'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 54 şirkete kayyum atandı. Kayyum ataması yapılan şirketler arasında 150 kadar mağazası bulunan Süvari Giyim de bulunuyor.

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Süvari tarafından kuruldu.

Tekstil ihracatçısı artan maliyetler yüzünden hedef düşürdü!

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Ramazan Kaya, bu yıla 23 milyar dolar hedefiyle başladıklarını ancak dış pazarlardaki yavaşlama ve içerideki maliyet artışları nedeniyle rakamı 19-19,5 milyar dolar olarak revize ettiklerini söyledi.

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Süvari'den Babalar Günü fırsatları: 700 TL'lik ürünler, 200 TL'ye düştü

Ünlü giyim markası Süvari'de Babalar Günü fırsatları dikkat çekti. Bir çok üründe fiyatlar inerken ayrıca,  2 gömlek veya 2 tişört 499,90 TL'ye satılıyor. İşte Süvari Babalar Günü kampanyasının detayları...

Şok markette Çelik termos 249.90, popcorn makinesi 239.90 TL'ye düştü! Bu fırsat kaçmaz!

Haftalık aktüel ürünlerini yayınlayan Şok market, Şok Market, temel gıda ürünleri, ev temizlik ve kişisel bakım ürünleri, taze meyve-sebzeler, et ve süt ürünleri gibi temel tüketim ürünlerinin yanı sıra, giyim, ev tekstili, küçük ev aletleri, oyuncak ve hediyelik eşya gibi ürünleri de müşterilerine

ING Bank bombayı patlattı! Harcarken kazanacaksınız.. Üstelik geri ödeme olmadan

2023 yılında banka kampanyaları bomba etkisi yapıyor. Neredeyse her gün kampanyalarını duyuran bankalar müşterilerine ve müşterisi olacaklar büyük imkanlar avantajlı tercihler sunuyor. Bu bankalardan biri de ING Bank. kısa süreyle giyim sektöründe yapacağınız alışverişlerinizde kampanya yapıyor.

Hükümete,“Doları bizim için 23 TL yapın” çağrısı!

Uzun süredir kurun artmaması nedeniyle rekabette zorlanan ihracatçılardan hükümete yeni çağrı geldi. Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, ekonomi yönetimine seslenerek, dolar kurunun kendileri için 23 TL olarak uygulanmasını istedi.

Zincir marketlerdeki indirim kampanyası dalga dalga yayılıyor! Sıra o sektörlere de geldi... Duyan inanmıyor!

Zincir marketlerde başlayan 'fiyat sabitleme' kampanyası dalga dalga yayılıyor. Sırada giyim, beyaz eşya ve plastikçiler var. Özellikle stok fazlasının bulunduğu sektörlerde stokları eritme yarışı başladı.

Hazır giyim ve tekstilde büyük kayıp başladı

Korona virüs salgınında üretim, yatırım ve ihracat gibi birçok alanda rekor kıran Türkiye hazır giyim ve tekstil sektörleri, korona salgını ve savaş sonrası bozulan ekonomik veriler sebebiyle zor bir dönemlerden geçiyor.

VakıfBank giyim ve kozmetik alışverişlerinde yüz güldürecek! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerine sayısız kampanyalar sunmaya devam ediyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve kozmetik alışverişlerinde geçerli olan kampanya!

Colin’s Jean Fest indirimini kaçırma! Muhteşem hediyelerden birini kazanma şansını yakala

Jean pantolon herkesin dolabında hayat kurtarıcı giysi olarak yerini alır… Her zaman da en çok duyulan giyim eşyasıdır. Colin’s mağazalarında da kampanya başladı. 8 Eylül’de başlayan kampanya 23 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

Süt ve süt ürünlerinde en ucuz fiyatlar Bim’de! 16 Ağustos Bim fiyat listesi…

BİM market bu haftada en yeni ürünlerle karşımızda. 16 Ağustos Salı günden itibaren raflarda yerini alacak ürünler süt ve süt ürünleri ve iç giyim ürünleri olacak.

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

Süvari Giyim kayyum Haberi

Süvari Giyim kayyum

Adana'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 54 şirkete kayyum atandı. Kayyum ataması yapılan şirketler arasında 150 kadar mağazası bulunan Süvari Giyim de bulunuyor.


Alınan bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, örgüte mali destekte bulunduğu belirlenen kent merkezindeki 54 şirkete kayyum atandı. 


Sahiplerinin bir kısmı firari, bir kısmı ise tutuklu bulunan şirketlere atanan 9 kayyum göreve başladı.


Kayyum atanan yerler arasında, kentte bir çok şubesi bulunan Süvari, Yağmur Mobilya gibi tanınmış şirketlerde bulunuyor. Süvari Giyim'in, 100'ü Türkiye'de olmak üzere toplam 150'ye yakın mağazası bulunuyor. 


Süvari'de çalışan personel sayısı 1040 civarında. Şirketin cirosu ise 150 milyon TL seviyesindeydi.


YARIM ASIRDIR SEKTÖRDE

1967 yılında hazır giyim toptancılığına giren Süvari, 1997 yılından itibaren önemli perakende markalarından biri oldu. Firmanın 8 ülkede 148 mağazası bulunuyor. Süvari, Türkiye'nin yanı...