06 / 05 / 2024

Süvari kiev mağazası

Süvari kiev mağazası

Süvari 2023 'te 1000 mağazaya ulaşmayı hedefleyen erkek giyim markası Süvari, yatırım için seçtiği Ukrayna ’nın başkenti Kiev’de ikinci mağazasını hizmete açtı, mağazada satışlara başlandı...

Hemen BİM mağazasına koşun. Arnica Pika elektrikli süpürge 1.199 TL. İşte 30 Eylül 2022 BİM fiyat listesi

BİM evlerinizde temizliğin en büyük yardımcısı olmaya aday Arnia Pika elektrikli süpürgeyi çok uygun fiyata satışa sundu. Kaçırmadan en yakın BİM mağazasına koşun. İşte BİM fiyat listesi

LC Waikiki 1000'inci mağazasını Kiev'de açtı!

LC Waikiki, 'İyi giyinmek herkesin hakkı' sloganı doğrultusunda çıktığı yolda bininci mağazasını Ukrayna'nın başkenti Kiev'de açtı…

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna Kiev'de açtı!

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev'de açtı. LC Waikiki, 3 kıtada 47 ülkede 307 farklı şehirde hizmet vererek farklı pazarlarda, farklı kültürlerde başarıya ulaştığını açıkladı.

Süvari Giyim'e kayyum atandı!

Adana'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 54 şirkete kayyum atandı. Kayyum ataması yapılan şirketler arasında 150 kadar mağazası bulunan Süvari Giyim de bulunuyor.

Toyzz Shop Kıbrıs'ta 3. mağazasını açtı!

Toyzz Shop; Lefkoşa 1001 Airport Mail ve Avenue AVM mağazalarının ardından Kıbrıs'taki 3.mağazasını Girne'de açtı.

Madam Coco Kıbrıs'taki ilk mağazasını açıyor!

Ev tekstil ve giyim klasiklerini kendine özgü şiirsel yorumu ile Paris kokan mağazalarında müşterileriyle buluşturan Madam Coco Kıbrıs’ta ki ilk mağazası Ekim 2016’ da hizmete girecek olan Girne Park AVM’de açılacak.

Joya, Türkiye'deki 3. mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı!

İsviçreli ayakkabı markası Joya, Türkiye’de mağazalaşarak büyümeye devam ediyor. Bozkır Grup distribütörlüğünde bu yıl itibariyle Türkiye pazarına giriş yapan Joya, üçüncü mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı.

Süvari son 2 yılda 22 mağaza açtı!

Süvari, yurtiçinde ve yurtdışında kesintisiz büyüme içerisinde. 108'i yurtiçinde, 42'si yurtdışında olmak üzere 150 mağazası bulunan Süvari, son iki yılda 22 yeni şube açtı. Şirket, bu yıl içinde 10 yeni mağaza daha devreye alacak.

Sırmaison'un 3. mağazası Akmerkez'de açıldı!

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

D’S Damat Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını açtı!

Erkek moda markası D’S Damat, Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını Bakü’de açtı. Metro Park’taki açılışta markanın yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor!

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Candite Swanepoel gibi modellerin yer aldığı ünlü defileleriyle tüm dünyada tanınan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor.

Enza Home, Mısır'da 2'nci mağazasını açtı!

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Süvari kiev mağazası Haberi

Süvari kiev mağazası


Süvari, Kiev’de ikinci mağazasını hizmete açtı. Kiev’in ilk alışveriş merkezlerinden olan Karavan’da Süvari 200 metrekarelik mağazasıyla satışlarına başladı. 


Eylül ayında da Gulliver AVM’de bir mağaza daha açacak olan şirket yıl sonuna kadar Kiev’deki mağaza sayısını üçe çıkaracak. 


Ülkedeki ilk mağazasını yüzde 100 kendi sermayesiyle 2012’nin sonunda Ocean Plaza’da açan şirket, Ukrayna’daki yatırımlarını aralıksız sürdürmeyi hedefliyor. 


Star...