15 / 05 / 2024

Süvari Mühendislik İnşaat adres

Süvari Mühendislik İnşaat adres

Süvari Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Süvari tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 'ta Avcılar, Ambarlı Mahallesi, Yurdakul Sokak'ta kuruldu

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Taş ve Günseli Bengül Sökmen ortaklığında kuruldu.

Deem Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Deem Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Erkman ve Sıddık Erkman ortaklığında kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Nilyap Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nilyap Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hüseyin Kısacık ve Süleyman Kısacık ortaklığında kuruldu.

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aytek, Serhat Aytek  tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Sürmentaş Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmentaş Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zayim Özkaya tarafından kuruldu.

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

Themıs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Themıs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Yıldırım tarafından kuruldu.

Süvari Mühendislik İnşaat adres Haberi

Süvari Mühendislik İnşaat adres

Süvari Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Süvari tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Süvari Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Süvari Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Ambarlı Mahallesi, Yurdakul Sokak,...