02 / 05 / 2024

süvari şubeleri

süvari şubeleri

Erkek giyim markası Süvari, mağaza sayısını sürekli artırıyor. Süvari'nin Türkiye'de 100 mağazası faaliyet gösterirken, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Azerbaycan, Romanya, Irak ve Ukrayna'da toplam 35 mağazası bulunuyor...

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Süvari tarafından kuruldu.

Süvari'den Babalar Günü fırsatları: 700 TL'lik ürünler, 200 TL'ye düştü

Ünlü giyim markası Süvari'de Babalar Günü fırsatları dikkat çekti. Bir çok üründe fiyatlar inerken ayrıca,  2 gömlek veya 2 tişört 499,90 TL'ye satılıyor. İşte Süvari Babalar Günü kampanyasının detayları...

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süvari, George Tounousian ve Saher Abdülkadiroğlu ortaklığında kuruldu.

Süvari Grup İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Süvari Grup İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadda Sehimi ve Murat Süvari ortaklığında kuruldu. 

Atakule GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşmesinin Sermaye ve Paylar başlıklı 7.maddesinin yeni şekli ve şirketin merkez ve şubeleri başlıklı 3.maddesinin yeni şekli onaylandı. 

Süvari Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süvari Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sefa Yalçınkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Adalar'da imar planı tartışması!

Adalar için hazırlanan imar planı tartışmalara neden oldu. Çevre sakinleri ve Adalar Savunması plana karşı çıkıyor. Adalar Savunması’ndan Ömer Süvari planın detaylarını anlattı.

Etimesgut'ta imar planı değişikliği!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Etimesgut İlçesi, Süvari Mahallesi imarın 45117 ada 2 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Resmi Gazete'de yayınlandı.

12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana ve İstanbul şubeleri birlikte yürüttüğü 12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

Reysaş GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvuru yaptı!

Reysaş GYO esas sözleşmesinin "Şirketin Merkez ve Şubeleri" başlıklı 3.maddesinin tadili için SPK'ya başvuru yaptı.

Ankara Süvari ve 30 Ağustos Mahallesi'nde imar planı askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü, Süvari Mahallesi ve 30 Ağustos Mahallesi'nde ki imar planı değişikliği Resmi Gazete'de yayınladı.

Ankara Süvari Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Etimesgut ilçesi Süvari Mahallesi'nde gecekondu bölgesi Balkanlar kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve proje alanı ilan edildi.

süvari şubeleri Haberi

süvari şubeleri

Erkek giyim markası Süvari, mağaza sayısını sürekli artırıyor. Süvari'nin Türkiye'de 100 mağazası faaliyet gösterirken, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Azerbaycan, Romanya, Irak ve Ukrayna'da toplam 35 mağazası bulunuyor. Firmanın ayrıca Nijerya, Nepal, Afrika, Kongo, Ürdün, Lübnan, Afganistan, Yemen ve İran'da da ticari faaliyetleri sürüyor. 


BÜYÜME HEDEFİ 

Yıllık ürün satış adedi 5 milyonu bulan Süvari, gerek ciro olarak gerek adet olarak yılı yüzde 15-20 büyümeyle kapatmayı hedefliyor. Şimdiye kadar yeni mağazaları yarı yarıya yurt içi ve yurt dışında açtıklarını kaydeden Süvari yetkilileri, bundan sonraki yıllarda ise yurt dışı mağaza yatırımlarının yurt içinden daha fazla olmasını planlıyor. Firmanın uzun vadeli hedefi, dünya genelinde bin mağazaya ulaşmak. Bunların 300'ü Türkiye'de, 700'ü dünyanın farklı ülkelerinde planlanıyor. Şu anda tüm dünyada bin, anlaşmalı fabrikalar ve atölyelerde bin 500...