04 / 05 / 2024

Süvarinin kaç mağazası var

Süvarinin kaç mağazası var

Süvari, yurtiçinde ve yurtdışında kesintisiz büyüme içerisinde. 108'i yurtiçinde, 42'si yurtdışında olmak üzere 150 mağazası bulunan Süvari, son iki yılda 22 yeni şube açtı. Şirket, bu yıl içinde 10 yeni mağaza daha devreye alacak.

Hemen BİM mağazasına koşun. Arnica Pika elektrikli süpürge 1.199 TL. İşte 30 Eylül 2022 BİM fiyat listesi

BİM evlerinizde temizliğin en büyük yardımcısı olmaya aday Arnia Pika elektrikli süpürgeyi çok uygun fiyata satışa sundu. Kaçırmadan en yakın BİM mağazasına koşun. İşte BİM fiyat listesi

Toyzz Shop Kıbrıs'ta 3. mağazasını açtı!

Toyzz Shop; Lefkoşa 1001 Airport Mail ve Avenue AVM mağazalarının ardından Kıbrıs'taki 3.mağazasını Girne'de açtı.

Madam Coco Kıbrıs'taki ilk mağazasını açıyor!

Ev tekstil ve giyim klasiklerini kendine özgü şiirsel yorumu ile Paris kokan mağazalarında müşterileriyle buluşturan Madam Coco Kıbrıs’ta ki ilk mağazası Ekim 2016’ da hizmete girecek olan Girne Park AVM’de açılacak.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki 84.mağazasını açtı!

Türkiye genelinde mağaza sayısını her geçen gün arttıran Acar Cosmetics, Axis İstanbul Kağıthane’de şube açtı. Tekin Acar Cosmetics, Mayıs ayından bu yana açtığı 8 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 84’e yükseltti.

Joya, Türkiye'deki 3. mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı!

İsviçreli ayakkabı markası Joya, Türkiye’de mağazalaşarak büyümeye devam ediyor. Bozkır Grup distribütörlüğünde bu yıl itibariyle Türkiye pazarına giriş yapan Joya, üçüncü mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı.

Sırmaison'un 3. mağazası Akmerkez'de açıldı!

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

D’S Damat Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını açtı!

Erkek moda markası D’S Damat, Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını Bakü’de açtı. Metro Park’taki açılışta markanın yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor!

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Candite Swanepoel gibi modellerin yer aldığı ünlü defileleriyle tüm dünyada tanınan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor.

Enza Home, Mısır'da 2'nci mağazasını açtı!

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Cardin Concept, Kıbrıs’taki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Mobilya markası Cardin Concept, Kıbrıs’taki ikinci mağazasını hizmete açtı. Cardin Concept Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker “1-2 ay içinde bir mağaza da Filistin’de açacağız” dedi.

Home Store Trump Towers mağazası açıldı!

Trump Towers AVM’de açılan yeni şubesiyle mağaza sayısını 24’e çıkaran Home Store, yeni mağazasının açılışı şerefine şık giyinmeyi seven kadınlara, 31 Ağustos’a kadar geçerli yüzde 25 indirim hediye ediyor...

Bimeks, İçerenköy Carrefour mağazasını 2 kat büyüttü!

Bimeks, İçerenköy Carrefour mağazasını 2 kat büyüterek yeniledi. Mağazanın daha çok ürün çeşidi ile donatıldığını söyleyen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar "müşterilerimizin daha rahat alışveriş yapacağı bir imkan sunduk" diye konuştu.

Süvarinin kaç mağazası var Haberi

Süvarinin kaç mağazası var

Süvari, erkek giyimin Adana'da doğan temsilcisi. Yönetim merkezini zaman içerisinde İstanbul'a taşıyan Süvari, yurtiçinde ve yurtdışında kesintisiz büyüme içerisinde. 108'i yurtiçinde, 42'si yurtdışında olmak üzere 150 mağazası bulunan Süvari, son iki yılda 22 yeni şube açtı. 2015'te yüzde 15'lik büyüme gerçekleştiren şirket, bu yıl içinde 10 yeni mağaza daha devreye alacak. Süvari Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Coşkun, "Agresif bir büyüme içerisinde olmayacağız. Ancak fırsatları değerlendirme adına adımlarımız tabii ki olacak" diye konuşuyor. Bu yılın sonuna kadar verimlilik önceliğinde hareket edeceklerini kaydeden Coşkun, "Mağaza metrekare verimliliğimizi ve çalışan eğitimimizi ön planda tutacağız. Fırsat sunan AVM'lerde de olacağız"...