29 / 04 / 2024

Home Store Trump Towers mağazası açıldı!

Home Store Trump Towers mağazası açıldı!

Trump Towers AVM’de açılan yeni şubesiyle mağaza sayısını 24’e çıkaran Home Store, yeni mağazasının açılışı şerefine şık giyinmeyi seven kadınlara, 31 Ağustos’a kadar geçerli yüzde 25 indirim hediye ediyor...



Kadın giyimin gözde markası Home Store yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. Trump Towers  AVM’de açılan yeni şubesiyle mağaza sayısını 24’e çıkaran Home Store, yeni mağazasının açılışı şerefine şık giyinmeyi seven kadınlara, 31 Ağustos’a kadar geçerli yüzde 25 indirim hediye ediyor.


Kadın giyiminin iddialı markası Home Store, yeni mağazaları ile tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. Tarzını bilen, şık kadınların ilk tercihi Home Store, gün geçtikçe yeni mağazalar açarak daha çok kadına ulaşmayı hedefliyor. Koleksiyonlarındaki zarif ve kaliteli giysileriyle şıklık yarışında bir numara olmayı seven kadınların ilk adresi Home Store, yeni mağazalarıyla İstanbul ve Türkiye’de moda rüzgarı estiriyor.


Modanın nabzını tutan ve kaliteli giyimin adresi Home Store, Trump Towers’ta açılan mağazasıyla şıklık yarışındaki moda tutkunu kadınları, yeni adresine bekliyor. Home Store, yeni mağazası şerefine 31 Ağustos Pazar gününe kadar, Trump Towers mağazasında tüm müşterilerine yüzde 25 indirim hediye ediyor.




Geri Dön