27 / 04 / 2024

Trump Towers'ta Orka Grup bünyesindeki 100. Damat mağazası açıldı!

Trump Towers'ta Orka Grup bünyesindeki 100. Damat mağazası açıldı!

Erkek modasına yön veren, Damat Tween ve D’S Damat markalarının yaratıcısı Orka Group, kendi bünyesindeki 100’üncü D’S Damat mağazasını Trump Towers İstanbul’da açtı



Erkek giyiminde dünya markası haline gelen D’S Damat, yakın zamanda Sivas, Adapazarı, Adana, İzmir, Tarsus ve Romanya’da mağaza açan Orka Group, bu yıl için koyduğu yüzde 34 büyüme hedefine de çok yaklaştı. Orka Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Mağazalarımızın tasarımını da yeniliyoruz. Yeni mağazalarımızın konsepti müşteriyi yormayacak, her zevke hitap edecek şekilde. D’S Damat mağazalarında spor ürünler için ayrı, smokinler için ayrı bölüm ve her bir ürün gamı için ayrı bölümler oluşturuldu. Işığın dozu bile özel lüksmetre ile en uygun seviyeye ayarlandı” dedi.


Haftada 1 mağaza açarız


Damat Tween markalarıyla dünya moda başkentlerinde, D’S Damat markasıyla da yurtiçi ve yakın coğrafyalarda büyümeyi sürdüreceklerini söyleyen Orakçıoğlu şunları söyledi: “5 yıllık büyüme stratejimizi oluşturduk. Her ülkeye en az 5 mağazayla girme planları yapıyoruz. Yurt dışında sadece mağaza açmıyor şirket de kuruyoruz. Yurtdışındaki 6’ncı şirketimizi geçtiğimiz aylarda Polonya’da kurduk. Romanya ve diğer ülkelerde büyümeyi sürdürüyoruz. Haftada 1 mağaza açacak kapasiteye ulaştık.”


HÜRRİYET


Geri Dön