29 / 04 / 2024

suya dayanıklı telefonlar

suya dayanıklı telefonlar

Suya dayanıklı ve aynı zamanda uygun fiyatlı 13 Android telefon! Peki, suya dayanıklı en ucuz telefonlar hangileri? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Samsung Galaxy A53, BİM'de dayanıklılığı, performansı ve inanılmaz fiyatıyla sizi bekliyor!

Toz ve suya karşı dayanıklılık sağlayan Samsung Galaxy A53, BİM'e geldi. Bu fırsatı kaçırmayın! BİM'de Samsung Galaxy A53'ün fiyatı nedir diye merak ediyorsanız, işte fiyatlar...

Suya dayanıklı akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 6 şimdi A101'de! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan A101, suya dayanıklı akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 6'yı satışa çıkardı! Peki, A101'de Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Suya dayanıklı 4K video çekebilen Huawei P50 Pro'ya dev indirim! İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Huawei, en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan Huawei P50 Pro'ya 4 bin 500 TL indirim uyguladı! Peki, Suya dayanıklı 4K video çekebilen Huawei P50 Pro'nun fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Suya dayanıklı en ucuz 10 telefon! Sadece 1.862 TL! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Suya dayanıklı ve aynı zamanda uygun fiyatlı 13 Android telefon! Peki, suya dayanıklı en ucuz telefonlar hangileri? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kale Boya'dan suya dayanıklı Artcrete!

Mineral esaslı mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi Artcrete, mekanlara yeni bir soluk getiriyor. Suya karşı dayanıklı olan Artcrete, banyo gibi ıslak hacimlerde dahi kullanılabiliyor.

Pendik 15 sene içinde depreme dayanıklı hale gelecek!

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "Pendik 15 yıl içinde depreme dayanıklı hale gelecek. 2018'de ulaşım hacminin yüzde 90'ını raylı sistemle taşıyacağız " dedi.

Bornova Kültür Merkezi'nin temeli depreme dayanıklı mı?

Bornova Kültür Merkezi'nde inşaat çalışmaları 20 yıl aranın ardından tartışmalı bir şekilde varolan temel üzerinden başladı. Ancak bu temelin depreme dayanıklı olup olmadığı soru işareti uyandırdı

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. açıldı!

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. Ahmet Güler Şube Müdürlüğünde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Gaziosmanpaşa 'da açıldı.

Akın Petrolleri İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Petrolleri İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mesut Akın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon TL sermaye ile kuruldu.

Alfemo kedi tırmıklarına karşı dayanıklı kumaş kullanıyor!

Alfemo, kediseverlerin en çok şikayet ettiği konu olan "koltuk döşemelerinin tırmalanması" sorununa, mobilyalarında kolay temizlenen ve tırmıklara karşı dayanıklı kumaş kullanarak çözüm getiriyor.

Avrasya Tüneli'nin depreme karşı dayanıklılığı artırıldı!

Avrasya Tüneli’nde olası büyük depreme karşı dayanıklılığı artırmak amacıyla 2 sismik bilezik monte edildi. En az 127 yıl olduğu rapor edilen segment ömrü, 120 yıllık Manş Tüneli’ni aştı.

Karadeniz sahilindeki binalar 3 kat daha dayanıklı yapılmalı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, "Uluslararası deprem tehlikesi haritalarına göre sahil yapılarının bugünkünden 2 ile 3 kat daha depreme dayanıklı yapılması gerekiyor" dedi.

suya dayanıklı telefonlar Haberi

suya dayanıklı telefonlar

Su geçirmezli özelliği bulunan telefonlar genelde pahalı olur gibi bir yanılgı bulunuyor. Su geçirmez telefonlar, telefonuzu durgun suya düşürdüğünüz zaman cihazınıza zarar gelmesini engelliyor. Pek çok kişi için en büyük sorunlardan biri olan durum, su sıçramalarına karşı koyabilen ve hatta sorunsuz bir şekilde su altında kalabilen cihazlar sayesinde ortadan kalkıyor.

Zaten son dönemde su geçirmezlik özelliği bulunmayan telefonların sayıları her geçen gün yok denecek kadar azalıyor.

Suya dayanıklı bir telefona sahip olmak, özellikle yaz gelirken pek çok kişinin hayali oldu! Havuz başında ve hatta su altından birbirinden eşsiz fotoğraflar çekmek için su geçirmezlik özelliği bulunan telefonlar bire bir.

Peki, suya dayanıklı en ucuz telefonlar...