29 / 04 / 2024

Suzan Arar

Suzan Arar

Ofton İnşaat'ın Satış ve Pazarlama Koordinatörü Suzan Arar'ın kayınpederi Nevrez Arar vefat etti. Nevrez Arar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılacak.

Suzan Arar: Yabancıya satışlarla konut fiyatlarının artacağını düşünüyorum!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Ofton İnşaat Satış Danışmanı Suzan Arar; yabancıya konut satışlarının konut fiyatlarını nasıl etkileyeceğinden bahsetti...

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?

Suzan Sabancı Dinçer kimdir? Suzan Sabancı Dinçer nerede doğdu? Suzan Sabancı Dinçer’in mesleği nedir? İşte detaylar!

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Regal Çamaşır Makinesi Mart ayı için fiyatları hanımların gündeminde. En ucuza nereden nasıl ararım diye araştırma yapılıyor. Sitemizden en uygun fiyatlı olanı bulabilirsiniz. Peki Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Özmiraç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmiraç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Bitkay tarafından kuruldu.

Fakirlerin yapıp zenginlerin yapmadığı 7 şey!

Fakir insanlar genellikle neden zengin olamadıklarını sorgular ve zengin olmanın yollarını arar. Peki, zengin olmak için neler yapmanız gerekiyor? İşte fakirlerin yapıp zenginlerin yapmadığı 7 şey...

TOKİ'nin 2002 ile 2022 yılları arasındaki konut projeleri Meclis gündemine taşındı!

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, TOKİ tarafından yürütülen konut projelerine dair çeşitli verilere ilişkin soru önergesi verdi. İşte o soru önergesinin detayları...

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Ev kiralarken ne kadar kapora verilir? Kapora geri verilir mi?

Ev kiralayan pek çok kişi belirli miktarlarda kaparo vermektedir ancak kaporanın ne kadar olacağına ilişkin yasal bir düzenleme bulunmamaktadır. Bu nedenle ev kiralamayı planlayan pek çok kişi ‘Ev kiralarken ne kadar kapora verilir?’ ve ‘Kapora geri verilir mi?’ sorularına da yanıt arar. İşte, kapor

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Halım Arar tarafından kuruldu.

Bhf İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bhf İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Bülbül ve Suzan Bülbül ortaklığında kuruldu.

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuncay Yılmaz ve Aylin Suzan Kalem ortaklığında kuruldu.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Suzan Arar Haberi

Suzan Arar

Ofton İnşaat'ın Satış ve Pazarlama Koordinatörü Suzan Arar'ın kayınpederi Nevrez Arar vefat etti. 


Merhumun cenazesi bugün (19 Mayıs 2016) öğle namazına müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılacak.


Emlakkulisi.com ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı...