17 / 05 / 2024

Suzan Boysanın cenaze töreni

Suzan Boysanın cenaze töreni

Mimar ve gazeteci 95 yaşındaki Aydın Boysan’ın 67 yıllık eşi Suzan Boysan vefat etti. Suzan Boysan'ın cenazesi yarın öğlen Zincirlikuyu Mezarlığı Camii’nden kaldırılacak.

Depremde yakınlarını kaybedenler dikkat! Cenaze ödemesi yapılacak, aylık bağlanacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), yeni kararlar açıkladı. Buna göre depremde yakınlarını kaybedenlere maaş bağlanması ve cenaze parasına kadar birçok kolaylık sağlandı işte detaylar…

Bunu yapmadıysanız hemen yaptırın! O parayı hemen alın! Toplu paranız kalmış olabilir

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) tarafından yapılan ölüm yardımı başvuruları devam ediyor. Bu yıl verilen cenaze ödeneği 1250 TL olacaktır.

Ölen kişinin ölüm parası nasıl alınır?

Cenaze yardımı ya da cenaze ödeneği olarak bilinen ama halk arasında ölüm parası diye adlandırılan yardım parasına dair vatandaşlar pek çok soru sormaktadır. “Ölen kişinin ölüm parası nasıl alınır?” sorusu onlardan biridir.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Boysan Elektrik İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boysan Elektrik İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kayıkçı tarafından kuruldu.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

Suzan Toplusoy: Kira sorunu yaşamadık!

Roman Hazır Giyim’in İcra Kurulu Başkanı Suzan Toplusoy, "Kiralarla ilgili çok büyük sorunlarımız olmadı. Kiralama yaparken koşullarımızın uygunluğuna önem verdik. Ödeme planımıza dikkat ettik. Eşim Turgut Toplusoy, risk almadı ve çok agresif büyümedik" dedi...

Kararname bekleyen kamu müteahhitleri, temsili cenaze namazı kıldı!

Adana'da 7 aydır fiyat farkı ve tasfiye kararnamesi bekleyen kamu müteahhitleri, ’Fiyat farkı ve tasfiye kararnamesi bekleyen kamu müteahhitliği ölmüştür’ yazılı tabutun önünde temsili cenaze namazı kıldı.

Perpa'nın kurucusu Mithat Yümlü vefat etti!

Perpa Tüccarları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü vefat etti. Binlerce iş yerinin bulunduğu merkezin kurucusu Yümlü'nün cenaze töreni yarın yapılacak. 

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan defnedildi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın, 85 yaşında vefat eden babası Enver Turan, Bahçelievler'deki Yenibosna Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Şarık Tara'nın cenazesi bugün defnediliyor!

ENKA Holding’in onursal başkanı Şarık Tara, bugün Bebek Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı’nda defnedilecek.

Suzan Boysanın cenaze töreni Haberi

Suzan Boysanın cenaze töreni

Sadece yazılarıyla ve eserleriyle değil hayata pozitif bakışıyla da pek çok insana örnek olan Boysan’ın 67 yıllık eşi Suzan Boysan bir süredir tedavi görüyordu. Boysan yarın öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.


Sözcü gazetesi yazarı Nilay Örnek, Aydın Boysan’ın eşi Suzan Boysan’ın vefatının ardından duygularını şu sözlerle ifade etti:


Sadece birkaç defa gördüğün birinin ölümüne ‘tanıyormuşcasına’ üzülmek… Ortak değerler, sevgiler böyle yapıyor insanı sanırım; Aydın Beyciğimin, Burak ve Mine Boysan’ın tüm sevenlerinin başı sağ olsun… Suzan Hanım rahat uyusun.


Türkiye’de nadir böyle adam var. Yüzde yüz kendi gibi, candan, akıllı, entelektüel, doğru bildiğinden şaşmayan, aile hayatını çok iyi yürüten ve en nadiri de ‘herkes tarafından sevilen’. Aydın Boysan nadide, nev-i şahsına münhasır bir insan. Bu malum.Ben böyle adamlara baktığımda hep ‘kadını’ düşünürüm,...