17 / 05 / 2024

Suzan Boysanın cenazesi nereden kaldırılacak

Suzan Boysanın cenazesi nereden kaldırılacak

Mimar ve gazeteci 95 yaşındaki Aydın Boysan’ın 67 yıllık eşi Suzan Boysan vefat etti. Suzan Boysan'ın cenazesi yarın öğlen Zincirlikuyu Mezarlığı Camii’nden kaldırılacak.

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı. Üstün'ün cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Nazire Dedeman Çağatay'ın cenazesi yarın toprağa verilecek!

Oğlu Umut’u şaibeli bir olay sonucu kaybettikten sonra ‘Umut Vakfı’nı kuran ve 25 yıldır bireysel silahlanmaya karşı mücadele eden Nazire Dedeman Çağatay, önceki gün vefat etti. Dedeman’ın cenazesi yarın Ankara’da toprağa verilecek...

Babacan Holding'in kurucusu Fehmi Babacan vefat etti!

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan vefaat etti. Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan vefat etti!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın babası Enver Turan vefat etti. Enver Turan'ın cenazesi yarın Yenibosna Merkez Camii’nden defnedilecek.

Şarık Tara'nın cenazesi bugün defnediliyor!

ENKA Holding’in onursal başkanı Şarık Tara, bugün Bebek Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı’nda defnedilecek.

Şarık Tara hayatını kaybetti! ENKA'nın acı günü!

ENKA Şirketler Grubu Onursal Başkanı Şarık Tara, 88 yaşında hayatını kaybetti. Tara'nın cenazesi 30 Haziran Cumartesi günü öğle namazına müteakip defnedilecek...

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

Suzan Boysanın cenazesi nereden kaldırılacak Haberi

Suzan Boysanın cenazesi nereden kaldırılacak

Sadece yazılarıyla ve eserleriyle değil hayata pozitif bakışıyla da pek çok insana örnek olan Boysan’ın 67 yıllık eşi Suzan Boysan bir süredir tedavi görüyordu. Boysan yarın öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.


Sözcü gazetesi yazarı Nilay Örnek, Aydın Boysan’ın eşi Suzan Boysan’ın vefatının ardından duygularını şu sözlerle ifade etti:


Sadece birkaç defa gördüğün birinin ölümüne ‘tanıyormuşcasına’ üzülmek… Ortak değerler, sevgiler böyle yapıyor insanı sanırım; Aydın Beyciğimin, Burak ve Mine Boysan’ın tüm sevenlerinin başı sağ olsun… Suzan Hanım rahat uyusun.


Türkiye’de nadir böyle adam var. Yüzde yüz kendi gibi, candan, akıllı, entelektüel, doğru bildiğinden şaşmayan, aile hayatını çok iyi yürüten ve en nadiri de ‘herkes tarafından sevilen’. Aydın Boysan nadide, nev-i şahsına münhasır bir insan. Bu malum.Ben böyle adamlara baktığımda hep ‘kadını’ düşünürüm,...