02 / 05 / 2024

Suzan Elizabeth Grummitt

Suzan Elizabeth Grummitt

CGR Turkey İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Alan Albert Campbell Grummitt, Suzan Elizabeth Grummitt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'da kuruldu

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?

Suzan Sabancı Dinçer kimdir? Suzan Sabancı Dinçer nerede doğdu? Suzan Sabancı Dinçer’in mesleği nedir? İşte detaylar!

Özmiraç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmiraç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Bitkay tarafından kuruldu.

TOKİ'nin 2002 ile 2022 yılları arasındaki konut projeleri Meclis gündemine taşındı!

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, TOKİ tarafından yürütülen konut projelerine dair çeşitli verilere ilişkin soru önergesi verdi. İşte o soru önergesinin detayları...

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Sterlin, Kraliçe Elizabeth ile beraber öldü!

İngiltere'de sular durulmuyor! Geçtiğimiz günlerde İngiliz sterlini, Amerikan doları karşısında 20 senenin en düşük seviyesine geriledi.

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

ABD'li Senatör'den kripto para açıklaması!

ABD`de Demokrat Senatörü Elizabeth Warren,  kripto paraların finansal eşitliği sağlayabilecek bir borsa olmadığını dile getirdi.

Bhf İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bhf İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Bülbül ve Suzan Bülbül ortaklığında kuruldu.

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Elizabeth Hurley ve Hugh Grant'ın İngiltere'de tuttukları ev satışa çıktı!

İngiliz manken, yapımcı, tasarımcı ve eski oyuncu Elizabeth Hurley ve Altın Küre ve BAFTA ödüllü, SAG adayı İngiliz aktör ve film yapımcısı Hugh Grant'ın aşk yaşadıkları süreçte tuttukları konut 4 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuncay Yılmaz ve Aylin Suzan Kalem ortaklığında kuruldu.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Suzan Elizabeth Grummitt Haberi

Suzan Elizabeth Grummitt

CGR Turkey İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Alan Albert Campbell Grummitt, Suzan Elizabeth Grummitt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'da kuruldu.


CGR Turkey İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri liman ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak veana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


CGR Turkey İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Mehmet Afkan Sokak,...