28 / 04 / 2024

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...



İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi. Hürriyet'in aktardığına göre Prens William, babasından kendine miras kalacak olan Cornwall Dükalığı mülklerini ihtiyaç sahiplerine açmayı hedefliyor.

EVSİZLİK SORUNUNU HAFİFLETMEYİ HEDEFLİYOR

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, kraliyet kaynakları, Prens William’ın "evsizlik sorununu elinden geldiğince hafifletmeye yardımcı olacak yollar bulmak istediğini" yalanlamadı. Diğer bir taraftan aynı kaynaklar, Prens William'ın bu fikrinin henüz araştırmada olduğunu ve gerçeğe dönüştürmek amacıyla bir plan uygulanmadan önce üstesinden gelinmesi gereken çok fazla lojistik engel olduğunu da kaydetti.

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

ÇOCUKKEN, DIANA İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ZİYARET ONU ETKİLEDİ

Bu düşüncesiyle gündeme gelen Prens William, 1993 yılında erkek kardeşi Prens Harry ve annesi Prenses Diana ile beraber evsizler için kurulan bir barınak olan The Passage'ı ziyaret etmişti.

William gerçekleştirdiği ziyaretlerini şöyle anımsattı: "Çocukken buraya yaptığım ziyaretler bende derin ve kalıcı bir iz bıraktı. Toplumumuzdaki herkese, özellikle de en yoksullara, saygı, haysiyet ve nezaketle davranılmasının ve yaşamdaki potansiyellerini gerçekleştirme fırsatları verilmesinin ne kadar önemli olduğunu gördüm."

Prens William ve Charles İngiliz gazileri için yapılan inşaatı ziyaret etti!


Geri Dön