02 / 05 / 2024

Süzer Grup

Süzer Grup

İstanbul'da Gökkafes olarak bilinen ve hakkında birçok dava açılan Süzer Plaza’yı inşa eden Süzer Grup, artık gökdelen yapmaktan vazgeçti. Baran Süzer, "Gökdeleninin modası geçti” dedi.

Enerji şirketleri yenilenebilir enerji kaynaklarından güneşe odaklandı!

Süzer Grup, yenilenebilir enerji kaynaklarından güneşe odaklandı. İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serhan Süzer, güneş enerjisinde iddialı olduklarını söyledi. Ancak grup yenilenebilirin yanında; rüzgar, hidroelektrik, jeotermale de yatırım yapacak....

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Sözer tarafından kuruldu.

Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı. 

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! İstanbul'un o ilçesinde büyük fırsat!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş'ın Bebek semtindeki Bebek Süzer Koru Villaları sitesinde bulunan villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 90 milyon 118 bin 140 TL olarak belirlendi.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Kazako Madencilik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kazako Madencilik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sözer tarafından kuruldu.

Sümer Grup Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Grup Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halime Özel tarafından kuruldu. 

Süzer Grup Haberi

Süzer Grup
Gökkafes olarak bilinen ve hakkında birçok dava açılan Süzer Plaza’yı inşa eden Süzer Grup, artık gökdelen yapmaktan vazgeçti. Yeni adres olarak ABD’yi seçtiklerini kaydeden Süzer Grup Başkan Yardımcısı Baran Süzer, “İstanbul’da da imar bekleyen arsalarımız var. Ama artık gökdelen olmaz. Çünkü gökdeleninin modası geçti” dedi.


İNŞAAT, turizm, enerji, finans, denizcilik gibi farklı iş kollarında faaliyet gösteren Süzer Grup, yeni yatırımlar için Amerika’yı seçti. Şirketin gayrimenkul alanında bilinen en büyük yatırımı İstanbul Şişli’de 15 yıl önce hayata geçiren Süzer Plaza. Gökkafes olarak da bilinen Süzer Plaza yüksekliği nedeniyle tartışmalara yol açmıştı. Grubun yeni kuşak yöneticisi Süzer Grup İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, artık gökdelen tipi yapılara sıcak bakmadıklarını söyledi. New York Manhattan’da 10 katlı konut inşa etmek için çalışmalara başladıklarını...