02 / 05 / 2024

Svp Maden Metal İnşaat iletişim

Svp Maden Metal İnşaat iletişim

Svp Maden Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevtap Özatike tarafından kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Savur İnşaat Hırdavat Metal Maden Ürünleri Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Savur İnşaat Hırdavat Metal Maden Ürünleri Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Ltd.Şti. Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Göktaş tarafından kuruldu.

Joven Otomotiv İnşaat Metal Elektrik Maden Ve Madeni Yağlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joven Otomotiv İnşaat Metal Elektrik Maden Ve Madeni Yağlar Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Küçük tarafından kuruldu.

Pikare Otomotiv İnşaat Metal Orman Ürünleri Kimya Ve Maden Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikare Otomotiv İnşaat Metal Orman Ürünleri Kimya Ve Maden Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Varlı tarafından kuruldu.

Mental Metal Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mental Metal Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fırat Tagay tarafından kuruldu.

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Sancaktepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kenan Uçar tarafından kuruldu.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

Kaysa İnşaat Metal Maden Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaysa İnşaat Metal Maden Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Şamlı tarafından kuruldu.

İsmor Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Maden Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsmor Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Maden Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Kayak tarafından kuruldu.

Svp Maden Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svp Maden Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevtap Özatike tarafından kuruldu.

Maden Endüstriyel Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maden Endüstriyel Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Maden tarafından kuruldu. 

Svp Maden Metal İnşaat iletişim Haberi

Svp Maden Metal İnşaat iletişim

Svp Maden Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevtap Özatike tarafından kuruldu.

Svp Maden Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; 2. Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. 4. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları,kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması,...