04 / 05 / 2024

Swissotel Ankara Genel Müdürü kim

Swissotel Ankara Genel Müdürü kim

Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra 20 yılı aşkın süredir turizm sektöründe pek çok zincirde görevler üstlenen Murat Uçan Swissotel Ankara Genel Müdürü oldu...

1938'de Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'daki arsasını 7 bin liraya satmış!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'da Hatıp Çayı kenarındaki arsayı 7 bin liradan  satılığa çıkarmış.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

Karayolları Genel Müdürlüğü Ankara'da 127 bin metrekarelik arazi satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Etimesgut'ta yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte detaylar...

Türk Telekom'un Ankara'daki yeni genel müdürlük binası açıldı!

Türk Telekom tarafından Ankara’da yapılan Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi ve Hizmet Yönetim Merkezi’nin de içinde bulunduğu yeni genel müdürlük binası açıldı. 

Ankara'daki Spor Genel Müdürlüğü ile Gümrük Müsteşarlığı binası yıkılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Ulus’taki Spor Genel Müdürlüğü binası ile Gümrük Müsteşarlığı binasını yıkılacak..

DSİ Genel Müdürlüğü'nden Ankara'ya 1 milyar 900 milyon lira yatırım!

DSİ Genel Müdürlüğü, 2003-2016 yıllarında Ankara'ya yaklaşık 1 milyar 900 milyon liralık yatırım yaptı

Ankara Mimarlar Odası'nın 44. Olağan Genel Kurulu seçimleri bugün!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Olağan Genel Kurulu dün başladı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Dönem Olağan Genel Kurulu bugün yapılacak seçimlerle devam edecek. Seçimlerde 2 liste yarışacak.

Ankara Mimarlar Odası'nın 44. Olağan Genel Kurulu seçimleri 13-14 Şubat'ta!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Olağan Genel Kurulu'na iki listeyle gidiyor. Ankara Şube Başkanı T. Karakuş Candan, halkı 13 Şubat'ta Cumhuriyetten yana, üyelerini de 14 Şubat'ta halktan yana tavır almaya davet etti.

Ankara Sıhhiye'deki EGO Genel Müdürlüğü'nün kampüsü boşaltılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Sıhhiye'deki EGO Genel Müdürlüğü'ne ait 37 dönümlük kampusun Başkentgaz tarafından 2 yıl sürüyle bedelsiz kullanılması ve bu süre sonunda alanı boşaltması kararı alındı.

Etkinlik yönetim firmalarının tercihinde Ankara 4'üncü sırada!

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, Toplantı ve etkinlik yönetim firmalarının tercih ettiği kentin yüzde 24,3 ile Antalya olduğunu belirterek, Ankara'nın 12,9 ile takip ettiğini kaydetti.

FTSO imar sorununu Ankara'ya taşıdı!

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan başkanlığındaki heyet 1/1000 Ölçekli İmar Plan Notlarından kaynaklanan sorunları Ankara’ya taşıdı. Tabiat Varlıklarını Koruma Genel M...

Ankara Koç Kuleleri projesinde yangın!

Ankara'da Koç Kuleleri'nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Swissotel Ankara Genel Müdürü kim Haberi

Swissotel Ankara Genel Müdürü kim

Swissotel Ankara Genel Müdürü 5 yıldızlı otellerde uzun yıllar görev yaparak bu alanda 20 yıllık deneyim sahibi olan Murat Uçan oldu. 


Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra 20 yılı aşkın süredir turizm sektöründe gerek ulusal gerekse uluslarası platformlarda pek çok zincirde görevler üstlenen Uçan, 2007 yılı itibariyle de toplam 7 yıl farklı zincirlerde genel müdür olarak çalıştı. 



Parksa Hilton'da Ön Büro Müdürü olarak görev yaptıktan sonra, Karayipler Hilton International'da Odalar Bölümü Müdürü olarak çalışan Uçan, daha sonra ise çeşitli şirket ve holdinglerin yönetim kurullarında genel müdür olarak görev aldı. Mövenpick Ankara Oteli'nin açılışlarını gerçekleştiren Murat Uçan, Swissötel Ankara'nın Genel Müdürü olarak Swissötel Hotels & Resort ailesine katıldı. Evli ve üç çocuk sahibi olan Uçan, Swissotel Ankara ailesi...