05 / 05 / 2024

Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü

Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü

1991 yılından bugüne Türkiye'de farklı il sınırları içinde hizmet veren Swissotel’de yenilenme ve yeni hizmet adresi olma çalışmaları devam ediyor.

Avrupakent GYO, 580 milyon TL değerindeki Swissôtel Resort Bodrum Beach'i satın aldı!

Avrupakent GYO, Swissôtel Resort Bodrum Beach'i 580 milyon TL bedelle peşin olarak satın aldı.

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023'te teslim!

Toplamda 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, Swissôtel Residences Çeşme  2023 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek.

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor! 

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, bugünkü köşesinde, Beşiktaş'taki Swissotel The Bosphorus arazisinin serüvenini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Swissotel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül'de!

Çeşme’nin ilk ve tek markalı rezidans projesi Swissôtel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

RE360 Konferansı 10-11 Aralık'ta!

MIPIM’in stratejik partnerliğinde gerçekleşen RE360 Konferansı bu yıl 10-11 Aralık 2019’da Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek...

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

Demiryolu sektöründe yüksek hızlı tren işletmecisi haline geldik!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Swissotel The Bosphorus'ta gerçekleştirilen Dünya Posta Birliği (UPU) Dünya CEO Forumu'na katılarak konuşma yaptı.

Yılın Yatırımcısı Ödülü Plevne Konutları'na imza atan Oktay Öz'ün!

Altın Palmiye Magazin tarafından, bu yıl 5.si 7 Mayıs 2018 Pazartesi Swissotel The Bosphorus‘da gerçekleştirilen ’Zer Altın Palmiye Ödülleri’’ halk oylaması sonucu sahiplerini buldu. 

İSTİHALE ile gayrimenkuller 1 günde satılacak!

Yatırımcıların yüzünü güldüren mülkler görücüye çıkıyor.  İSTİHALE, ilk müzayedesini 10 Mayıs Perşembe günü Swissotel The Bosphorus’da gerçekleştirecek. 

Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü Haberi

Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü

100 milyon euroluk harcama ile yenilenen otelin yeni adreslerinden birisi de Bahçeşehir olacak.Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü ve FRHI Hotels & Resorts Türkiye ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Gerhard Struger, Türkiye'nin en kapsamlı renovasyonlarından birini gerçekleştirdiklerini söyledi. Yatırıma devam edeceklerini de belirten Struger, "Bölgede yaşanan olumsuzluklara rağmen doluluk oranı yüzde 85'lerde. Terörden zaman zaman etkilensek de hayat devam ediyor. Bir süre sonra her şey olağan akışına giriyor" dedi.



Türkiye’nin en lüks otelleri arasında yer alan Swiss’te büyük süitlerin gecelik fiyatı 6 bin euro. 3 odalı rezidanslarda bu rakam 8 bin euroya kadar çıkıyor. Otelde doluluk oranları yüzde 85'ler seviyesinde.


Swissotel, FRHI Grubu'nun 3 markasından biri. Diğerleri Raffles ve Fairmont.



Bodrum'da da Swissotel markasıyla geçtiğimiz aylarda yeni bir otel açıldı. İstanbul...