15 / 05 / 2024

Symbol Kocaeli kiralama

Symbol Kocaeli kiralama

İnşaat sektörünün güçlü isimlerinden Kavanlar İnşaat ’ın hayata geçirdiği Symbol Kocaeli projesi, İstanbul ’da Sait Halim Paşa Yalısı ’nda düzenlenen bir toplantıyla perakende sektörüne tanıtıldı.

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Kocaeli Gebze'de inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Kocaeli Gebze'de yer alan gayrimenkul için yapım karşılığı kiralama ve işletme ihalesi düzenliyor.

Kocaeli'de inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Reysaş GYO Kocaeli'de depo kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Kocaeli'de depo kiralama bildirisini yayınladı.

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 14.4 milyon TL'ye sattı!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi'nde bulunan 8 bin 312 metrekarelik deponun 14 milyon 400 bin TL bedelle "Sat ve Geri Kiralama" yöntemiyle satılması için Yapı Kredi Finansal Kiralama ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı?

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı? Symbol Kocaeli yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Symbol Kocaeli 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait işyerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir'de iş yeri kiralama ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı genel sekreter yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait 3 adet iş yerinin kiralama bir adet dükkânın ise satış ihalesi yapıldı.

Symbol Kocaeli kiralama Haberi

Symbol Kocaeli kiralama



Symbol Kocaeli perakende sektörü ile buluştu. Toplantıya Kavanlar İnşaat CEO’su Cengiz Kavan, Turkmall CEO’su Hilmi Özçakır, Turkmall Başkan Yardımcısı Murat Sekmen ve Turkmall Kiralama Direktörü Tolga Ergut ile perakende sektörünün üst düzey temsilcileri katıldı.


Sektör temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Kavanlar İnşaat CEO’su Cengiz Kavan, “40 yıllık tecrübemizi, alın terimizi Symbol Kocaeli’nde topladık. Symbol Kocaeli, Kocaeli’nin sembol yapısı olacak. Bizi yönetenler, Kocaeli’nin kültür, sanat, turizm kenti olması için büyük çaba gösteriyor. Symbol Kocaeli de kentin gelişimine büyük katkı sağlayacak” dedi. 


Symbol Kocaeli projesinin yüzde 55’inin kiralanmış olduğunu söyleyen Kavan sözlerine şöyle devam etti:


“Bu projede de sektöründe en iyi olan firmalarla çalışmak istedik. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Turkmall ile ortak paydada buluştuk. Projenin geliştirilmesi, mimari konsepti, kiralama ve 5 yıl yönetimini Turkmall...