18 / 05 / 2024

Symbol Kocaeli lansman

Symbol Kocaeli lansman

Kocaeli'nde 40 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kavanlar İnşaat, yönünü İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerine çevirdi. Firma, Kartal'da 750 milyon dolarlık bir kentsel dönüşüm projesine start vermeye hazırlanıyor...

Symbol Kocaeli projesinin lansmanı 15 Ağustos'ta!

Odeabank, Marmara Bölgesi’nin önemli ticaret merkezlerinden Kocaeli’nin en büyük karma projesi “Symbol Kocaeli” için inşaat sektörünün güçlü ismi Kavanlar İnşaat ile dev bir kredi anlaşmasına imza atıyor.

Kocaeli 262 Towers projesinin lansmanı 23 Mayıs'ta!

Bambau GMYO tarafından hayata geçirilen 262 Towers projesi basına tanıtılacak. Kocaeli'de inşa edilecek projenin lansmanı 23 Mayıs Salı günü yapılacak.

Semt Kocaeli satışa çıktı! 249 bin TL'ye!

Pekdemir İnşaat tarafından İzmit Çayırköy'de inşa edilecek Semt Kocaeli projesinin lansmanı yapıldı. 280 konuttan oluşan proje 249 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Semt Kocaeli projesinin lansmanı bugün!

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli'de inşa edilecek Semt Kocaeli projesinin basın toplantısı bugün gerçekleşecek. Projede daireler bugün satışa sunulacak.

Semt Kocaeli projesinin lansmanı 25 Nisan'da!

Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli Çayırköy’deki yeni projesi 25 Nisan 2017 günü saat 10.30'da tanıtılacak. 200 konutluk Semt Kocaeli projesi ile bölgede lüks konut akımı başlayacak.

Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı?

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı? Symbol Kocaeli yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Symbol Kocaeli 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Teras Marmara Yuvacık'ta lansman satışları başladı!

Kavan Yapı A.Ş.’nin Kocaeli Yuvacık’ta başladığı, şehre heyecan katan yeni projesi Teras Marmara’da lansman satışları başladı. Projeye gösterilen ilgi, şimdiden beklentilerin üstünde.

Academic Life 2.etap Kocaeli teslim tarihi!

Academic Life 2.etap Kocaeli projesinde 20 Nisan'a kadar 2+1 daireler 149 bin 900 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satılıyor. Projede aylık kira getirisi teslimle birlikte 1000 lira...

Kocaeli Symbol Köprülü Kavşağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

D-100 karayolu üzerinde Symbol Yaşam merkezi ile Kentsa kavşağı arasındaki bölgede yapılan yeni köprülü kavşağın inşaatı, Körfez Köprüsü inşaatı ile aynı dönemde başladı.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Symbol Kocaeli hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Symbol Kocaeli bayramda kaça kadar açık? Symbol Kocaeli AVM bayramda kaçta açılacak?

Decathlon, Kocaeli Symbol AVM’de mağaza açtı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor . Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak.

Medicalpark Kocaeli Hastanesi hizmete açıldı!

Başiskele'den Kocaeli'ye ve dünyaya açılan Akademi Hastanesi'nin inşa edilmesinin ardından Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi de kapılarını yerli ve yabancı misafirlere açtı.

Symbol Kocaeli lansman Haberi

Symbol Kocaeli lansman

Kocaeli'nin ilk karma projesi olarak lanse edilen Symbol Kocaeli projesinin Odeabank ile yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaşmak üzere yapılan toplantıda konuşan Kavanlar İnşaat CEO'su Cengiz Kavan, Kartal projesini Ayhanlar Holding ortaklığında hayata geçireceklerini belirtti. Kavan, 38 bin dönüm alan üzerinde yükselecek olan Kartal projelerinin rezidans, otel ve hastane birimlerinden oluşacağını açıkladı. Kartal Yakacık'ta bu projenin dışında 40 dönümlük başka bir arazilerinin de olduğunu vurgulayan Kavan, İstanbul'da arazi arayışlarının devam ettiğini söyledi. 




Symbol Kocaeli 22 ay sonra hizmete açılacak

Kocaeli'nin ilk karma projesi olan Symbol Kocaeli projelerinin bölgeye sosyo-ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacağının altını çizen Kavan, otel, AVM, hastane ve kongre merkezinden...