18 / 05 / 2024

Symbol Kocaeli ne zaman tamamlanacak

Symbol Kocaeli ne zaman tamamlanacak

AVRUPA'nın en büyük "Yaşam Merkezi" Symbol Kocaeli'nin seneye açılışını yapacak olan Kavanlar, öncelikle trafik sorununu planlamaktadır. Türkiye'nin en büyük ikinci özel hastanesi ile 1.200 kişi istihdam edilecek.

Symbol Kocaeli projesi Mayıs ayında tamamlanacak!

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan da konuşmasında şunları kaydetti: SYMBOL Kocaeli mayıs ayında bitmiş olacak. Mayıs ayında SYMBOL Kocaeli bittiğinde bölgedeki köprülü kavşak projesi de bitmiş olacak...

İstanbul depremi, konut yatırımcısının rotasını değiştirdi!

Beklenen İstanbul depremi konut yatırımcısını çevre illere yönlendirdi. Bu kapsamda Kocaeli öne planda yer alıyor. 

TOKİ'den Kocaeli’ne 534 konut ve 40 dükkan!

Yeni projelerine kaldığı yerden devam eden son derece hızlı bir çalışmanın içinde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Projesi’nin ihalesini 28 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli'ne deprem erken uyarı sistemi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda Kocaeli'nde depreme yönelik yapılan çalışmaları anlattı. 

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

Kocaeli Kirazpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

Kocaeli Kirazpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Kocaeli Kirazpınar kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Kocaeli Kirazpınar kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Kocaeli’ne 300 milyon lira yatırımla karma proje!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son çalışması olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı sürüyor.

Symbol Kocaeli ne zaman tamamlanacak Haberi

Symbol Kocaeli ne zaman tamamlanacak

AVRUPA'nın en büyük "Yaşam Merkezi" Symbol Kocaeli'nin seneye açılışını yapacak olan Kavanlar, öncelikle trafik sorununu planlamaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun önderliğinde başlayan proje kapsamında, Symbol Yaşam Merkezi çevresinde yoğun olan trafiğin rahatlatılması için çalışmalar başlatıldı. Kavanlar Yönetim Kurulu Başkam Cengiz Kavan da belediyenin projeye gösterdiği öneme değinerek, "Symbol Kocaeli mayıs ayında bitecek. Projede 360 yataklı Türkiye'nin en büyük ikinci özel hastanesi ile 1.200 kişi istihdam edilecek"...