04 / 05 / 2024

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme iletişim

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme iletişim

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, İlyas Cem Özsüer, Ramiz Taner Kerman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Royal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Enerji A.Ş yenilebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek üzere kuruldu.

Türkerler İnşaat'tan Ankara Çukurambar'a yeni proje!

50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler İnşaat, Ankara Çukurambar'da yeni konut projesine hazırlanıyor.

Avrupa Yenilebilir Enerji İnşaat Tarım ve Ürünleri Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Yenilebilir Enerji İnşaat Tarım ve Ürünleri Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özel mülklerde yenilebilir enerji için acele kamulaştırma yapılabilecek!

Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun onaylandı. buna göre; özel mülkiyet taşınmazların yenilenebilir enerji kaynak alanı olarak belirlenmesi halinde, bu alanlar üzerinde acele kamulaştırma yapılabilecek.

Juwi, 2016'da Konya ve Nevşehir'de güneş enerji santrali kuracak!

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi, 2016'ta Konya ve Nevşehir'de 18 lisanssız güneş enerji santralini hizmete sokacak. Türkiye'nin yenilebilir enerji sistemi için uygun coğrafyada olduğu belirtildi.

Trakya'da yenilenebilir enerji toplantısı yapıldı!

TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, Trakya Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği “Yenilebilir Enerji” programında yaptığı konuşmasında, yenilenebilir enerjinin Trakya’da pek ilerlemediğini, sebebinin ise güneş ışıkları ve rüzgarla ilgili olduğunu

IRENEC 5.Uluslararası Enerji Konferansı gerçekleşti!

IRENEC 5.Uluslararası yüzde 100 Yenilebilir Enerji Konferansı, Maltepe Belediyesi AB ve Uluslararası İlişkiler Birimi ekibi ev sahipliğinde gerçekleşti. Uluslararası konferansa, Maltepe Belediyesi adına Şehir Plancısı Bahadır Keşan da katıldı...

Garanti Leasing enerji projelerine odaklandı!

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, yenilebilir enerji yatırımlarında, özellikle güneş enerjisi projeleri finansmanım destekleyeceklerini, bu alanda yatırım ihtiyacına cevap vereceklerini söyledi..

MÜSİAD İzmir şubesinden çevreci proje!

MÜSİAD İzmir Şubesi Enerji Sektör Kurulu yenilebilir enerji, enerji verimliliği ve tasarrufu çerçevesinde güneş enerjisi tarlaları enerji potansiyelinden daha fazla nasıl yararlanabilir konulu toplantıda bir araya geldi.

Şanlıurfa'ya güneş enerjisi santrali kurulacak!

Son yıllarda enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için Türkiye'de yeni ve yenilebilir enerji potansiyelini ekonomiye kazandırmaya yönelik çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor...

Şanlıurfa‘ya güneşten para yağacak!

Son yıllarda enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için Türkiye'de yerli ve yenilebilir Enerji potansiyelini ekonomiye kazandırmaya yönelik çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Bu kapsamda güneş enerjisine dayalı yatırımlar önemli bir yer tutuyor.

Yenilebilir enerji talebi 2030'dan itibaren artacak!

Kopenhag'da Dünya Enerji Görünümü Konferansı'nda konuşan Uluslararası Enerji Ajansı Başekonomisti Fatih Birol, 2030'dan itibaren fosil yakıt üretiminin düşeceğini, yenilenebilir enerji talebi ve üretiminin artacağını söyledi.

Amir Çiçek: Yenilenebilir enerjide hedef en az yüzde 10!

Muğla Valisi Amir Çiçek, enerji kaynaklarının tükenmez olmadığını belirterek, "Yüksek Planlama Kurulu kararı ile ülkemizin yenilebilir enerji kaynaklarının elektrik enerjisi üretimindeki payının 2023 yılında en az yüzde 10 seviyesinde olması planlanıyor"

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme iletişim Haberi

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme iletişim

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, İlyas Cem Özsüer, Ramiz Taner Kerman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi iş konusu; (1) Enerji, elektrik, makine, savunma, çevre, kimya, ziraat, gıda, malzeme, jeoloji, inşaat, yazılım mühendislikleri gibi alanlarda bilumum tasarım, araştırma, geliştirme ve mühendislik hizmeti yapmak ya da yaptırmak,  (2) Her türlü biyolojik, endüstriyel, evsel ve kimyasal atıkların geri dönüşümü veya ekonomik olarak değer taşıyan ürüne dönüştürülmesi hususlarında araştırma ve geliştirme, tasarım, projelendirme, ve imalat faaliyetlerinde bulunmak, (3) Her türlü enerji üretim ve verimliliği konularında araştırma ve geliştirme, tasarım, projelendirme ve imalat faaliyetlerinde bulunmak, (4) Çevre ve enerji teknolojileri ile biyoteknoloji alanlarında...