06 / 07 / 2024

sys yapı ortakları

sys yapı ortakları

SYS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Soner Okat ve Yiğithan Bilge tarafından 100 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Ortaklar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ergün tarafından kuruldu.

Tarım Kredi'den flaş açıklama! Takipte borcu olan ortaklarının yapılandırma süresini uzattı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerince (Tarım Kredi), 31 Aralık 2020'de takipte borcu bulunan ortaklara defaten ya da taksitlendirme suretiyle sağlanan yapılandırmanın süresi 31 Aralık 2022'ye çekildi.

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Yapı'nın pay işlemine ilişkin açıklama!

Kızılbük GYO, şirket ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin yapmış olduğu işlemleri tablo ile yayınlandı.

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Yapı pay işlemi açıklaması!

Kızılbük GYO ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin yapmış olduğu işlemler yayınlandı.

Konut satışlarındaki KDV iadesinde hangi düzenlemeler yapıldı?

Maliye, şirket ortaklarına ve ilişkili kişilere yapılan konut satışlarından doğan KDV iadelerine ilişkin yeni bir düzenleme yaptı. KDV iadesinin önündeki engeller kaldırıldı. İşte detaylar...

Yapı Kredi Koray GYO'nun Koray Gayrimenkul'e devriyle ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'nun ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den şirkete ulaşan açıklama yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun sermayesinde sahibi olduğu paylarının, şirket ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den şirkete ulaşan açıklama yayınlandı. 

Yapı ve Kredi Bankası'nın payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'nin Yapı Kredi GYO'nun sermayesinde sahibi olduğu paylarının şirket ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş'ye devrine ilişkin olarak Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den açıklama geldi.

Sys Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sys Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Şans tarafından kuruldu.

Dikkat! O borçlar 5 yıl vadeyle yapılandırılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kredi kullandırılan tarımsal amaçlı kooperatifler ve ortaklarının borçları, yeniden yapılandırma düzenlemesi kapsamında, her yıl bir taksit olmak üzere 5 eşit taksitle tahsil edilecek.

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Meksa Yapı Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

Ankara’nın son yıllarda adı sıkça duyulan şirketlerinden Meksa Yapı, yoluna emin adımlarla devam ediyor. 2020 yılını iki kat büyüme ile 25 milyon TL ciroya ulaşarak kapatmayı hedefleyen Meksa Yapı’nın kurucu ortakları Mimar Melih Keşoğlu ve Yüksek Mühendis Mehmet Sancak yeni dönem planlarını anlattı

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

sys yapı ortakları Haberi

sys yapı ortakları


SYS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Soner Okat ve Yiğithan Bilge tarafından 100 milyon TL sermaye ile kuruldu. SYS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin ofisi İstanbul Üsküdar'da yer alıyor.



İş konusu; 


1.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...