16 / 05 / 2024

Systemair HSK iklimlendirme fuarı

Systemair HSK iklimlendirme fuarı

Systemair HSK, 7 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlenen ve iklimlendirme sektörünün önde gelen üreticilerini buluşturan ISK–SODEX Fuarı’nda yerini alıyor.

506 hakim ve savcının görev yeri değiştiği açıklandı...

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin, 2023 senesi adli ve idari yargıda mazerete dayalı güz kararnamesi doğrultusunda 506 hakim ve savcının görev yeri değiştiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İslamoğlu tarafından kuruldu.

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Odabaşı Kırabalı tarafından kuruldu.

Serin bir yaz için klimanızı seçin! Vestel klima fiyatları ne kadar? 19 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yenilikçi teknolojileri ve üstün kalitesiyle öne çıkan Vestel klimalar, güçlü soğutma ve ısıtma kapasiteleriyle ideal iklimlendirme sağlar. Peki, Vestel klima fiyatları kaç TL? Vestel salon tipi klima kaç TL?  İşte Vestel klima modelleri ve 19 Haziran 2023 fiyat listesi…

Kayla Metal İklimlendirme İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Kayla Metal İklimlendirme İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Çiler tarafından kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Hsk Teknik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsk Teknik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Hüseyin Kavalcı ve Ömer Kavalcı ortaklığında kuruldu.

HSK 27 sözleşmeli personel alacak! Başvuru şartları nedir?

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreterliği bünyesinde istihdam edilmek üzere yeni personel alımı yapılacağı duyuruldu. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca 27 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Adr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Ticaret  Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali    Üsten tarafından  kuruldu.

Dr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dr İklimlendirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile  Bakrı Ali Üsten tarafından kuruldu. 

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Systemair HSK iklimlendirme fuarı Haberi

Systemair HSK iklimlendirme fuarı

İklimlendirme sektörünün global markalarından Systemair HSK, 7–10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlenen ve iklimlendirme sektörünün önde gelen üreticilerini buluşturan ISK–SODEX Fuarı’nda yerini alıyor. Systemair HSK fuarda;  Klima Santralleri,  Soğutma Grupları,  Fanlar,  Hava Dağıtım Elemanları ile “Sağlığı Düşünen, Tüketimi Düşüren” sloganıyla satışına başladığı ve ilk defa konutlara gireceği yeni ürünü “Konut Tipi Klima Santralleri”ni tanıtacak.

ISK–SODEX Fuarı’nda Systemair HSK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vural EROĞLU ile birlikte 2 numaralı salonda yer alan B16 standında...