21 / 05 / 2024

T-Cross fiyat ne kadar Nisan 2022

T-Cross fiyat ne kadar Nisan 2022

Volkswagen T-Cross, reflektör şeritleri ve LED stop lambalarıyla göz kamaştırırken, fonksiyonel özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki Volkswagen T-Cross fiyatları kaç lira? En ucuz Volkswagen T-Cross ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi...

Volkswagen T-Cross 2024 fiyat listesi: T-Cross fiyatı ne kadar? T-Cross 15 Mayıs 2024 fiyat listesi

Volkswagen'in en sevilen SUV modellerinden T-Cross Mayıs 2024 fiyat listesi açıklandı. Peki T-Cross fiyatı ne kadar? T-Cross 15 Mayıs 2024 fiyat listesi.

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Dacia Duster'dan bile ucuza Volkswagen Yeni T-Cross ve Taigo fırsatı! Fiyatı görenler bayilere koşuyor!

Volkswagen, Türkiye'deki pek çok SUV tutkunun gözde modelleri arasında yer alan Yeni T-Cross ve Taigo modellerinin fiyatlarını açıkladı. Yeni T-Cross ve Taigo'nun bazı Dacia Duster modellerinden bile ucuz olduğu görüldü.

Akaryakıt fiyatlarında son dakika: Benzin fiyat ve motorin fiyatı ne kadar? Sürücüler aman dikkat!

Akaryakıt zam, akaryakıt indirim en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki benzin fiyat ve motorin fiyatı ne kadar? İşte benzin, motorin, LPG 18 Nisan 2024 fiyat listesi...

Egea Cross kampanya! 100 bin TL indirim! Araba almak isteyenlere talih kuşu kondu! Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

Sıfır otomobil almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının kampanyalarını takip ediyor. En çok sevilen otomobil markası Fiat, Egea Cross için kampanyasını duyurdu. Egea Cross almak isteyenlere anahtar teslimlerinde 100 bin TL indirim sağlanıyor. Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

1 litre benzin kaç TL? Motorin ve benzin litre fiyatı ne kadar? Akaryakıtta bayram şoku! 

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını da etkilerken, bayram öncesi son dakika fiyatlar merak konusu oldu. Peki 1 litre benzin kaç TL? Motorin ve benzin litre fiyatı ne kadar? 

Volkswagen T-Roc'ta Mart kampanyası! 60 ay vadeye kadar kredi veriliyor! Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi 

Araba almak isteyenler için Volkswagen'den Mart ayı fırsatı geldi. Volkswagen, Mart ayına özel tüm arava modellerinde 60 aya kadar vade imkanı sunuyor. Volkswagen T-Roc fiyatı ne kadar? T-Roc Mart 2024 fiyatı kaç TL? Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi.

Akaryakıta zam mı geldi? Benzin, Motorin LPG litre fiyatı ne kadar? 14 Ekim 2023 son dakika akaryakıt fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Akaryakıtta rakamlar döviz kuru, petrol fiyatları ve vergilere yapılan zamlar doğrultusunda şekilleniyor. Peki bugün Benzin, Motorin LPG litre fiyatı ne kadar? 

Volkswagen T-Cross'a bu ay zam yok! Volkswagen T-Cross ne kadar? Volkswagen T-Cross Eylül 2023 fiyat listesi..

Volkswagen T-Cross almak isteyen vatandaşlar 2023 Eylül ayı fiyatlarını merak ediyor. Peki, Volkswagen T-Cross'un zamsız fiyatı ne kadar kaç TL? İşte eylül 2023 fiyat listesi...

Saatler içinde açıklanacak: iPhone 15 serisinin Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Apple'ın tanıtmasına saatler kaldı. Peki iPhone 15 serisinin Türkiye fiyatı kaç para olacak? İşte güncel döviz kuruna göre beklenen fiyat...

Zam gelmeden yenileyin! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi

Tüp fiyatlarına art arda gelen zamlarına ardından eylül ayı fiyatları araştırılmaya başlandı. Yeni zamların gelmesi beklenirken vatandaşlar şimdiden tüplerini yenilmeye başladı. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 

Demir fiyatlarına gelen zam inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Son zamanların en yüksek rakamına ulaşan demir fiyatları, sektörü salladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Kia Sportage modeline ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi! Kia Sportage güncel fiyatı ne kadar oldu? 

Kia'nın en sevilen modeli Sportage'e ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi. Araba almak isteyenlere kötü haberler peş peş peşe gelirken bir haber de Kia'dan geldi. Peki Kia Sportage Ağustos fiyatı ne kadar?  Kia Sportage 4 Ağustos 2023 fiyat listesi.

T-Cross fiyat ne kadar Nisan 2022 Haberi

T-Cross fiyat ne kadar Nisan 2022

Volkswagen T-Cross, geleneksel SUV tasarımı ile zamansız tasarımı buluşturuyor ve geleceğin klasiği olma yolunda ilerliyor. Göz alıcı çizgileri, tasarımındaki modern dokunuşlar ve fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeken T-Cross, açılı gövdesi, geniş radyatör ızgarası, artırılmış yüksekliği ve kompakt crossover tasarımıyla otomobil alacakları cezbediyor. 

Volkswagen T-Cross, reflektör şeritleri ve LED stop lambalarıyla göz kamaştırıyor. 455 litre bagaj hacmine sahip T-Cross'un arka koltukları katlandığında 1.281 litrelik bagaj hacmi bulunuyor. 10,25 inçlik dijital gösterge paneli, hız göstergesi, yakıt tüketimi ve sürüş mesafesi gibi verileri ve araç verilerini de gösteriyor. Aynı zamanda 8 inç büyüklükteki discover media TFT renkli ve dokunmatik ekranıyla dikkat çeken T-Cross, özel olarak tasarlanan beatsAudio ses sistemine sahip. 

Peki Volkswagen T-Cross fiyatları kaç lira? En ucuz Volkswagen T-Cross ne...