06 / 05 / 2024

Tabakhane Camisi

Tabakhane Camisi

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, 19 Mayıs 2011'deki 5.9'luk depremde hasar gören ve yaklaşık 4 yıldır ibadete kapalı tutulan Tabakhane Camisinin, iş adamı Mehmet Tiryaki tarafından yaptırılacağını bildirdi.

Mehmet Tiryaki Tabakhane Camisi'nin inşaatını inceledi!

Tabakhane Camisi'nin yıktırarak yeniden yapımını üstlenen Simav'ın İzmir ve Manisa'daki hayırsever iş adamı Mehmet Tiryaki, Tabakhane Camisi inşaatını ilk kez inceledi.

Ankara Yenice Camii yenileniyor!

Başkent’te ibadet mekanlarına gerek yapım aşamasında destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Ulus’ta yangın sonucu kullanılamaz hale gelen Tabakhane Camisi’nden sonra şimdi de yangında zarar gören bir camiyi daha cemaatle buluşturuyor.

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane kura çekimi!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane projesinde daireler 132 bin 603 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede başvurular 1 Aralık'ta başlayacak. Peki TOKİ Uşak Merkez Tabakhane kura çekimi ne zaman?

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane başvuru 2014!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 41 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. İşte TOKİ Uşak Merkez Tabakhane başvuru 2014 detayları...

TOKİ Uşak Tabakhane başvuruları 1 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Uşak Tabakhane başvuruları 1 Aralık'ta başlıyor. Toplam 41 konutun satışa sunulduğu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Nablus'ta Yasir Arafat Camisi ibadete açıldı!

Batı Şeria'da Osmanlı mimari özelliklerini yansıtan Yasir Arafat Camisi ile bünyesinde inşa edilen 2. Abdulhamid Salonu'nun açılışı yapıldı. Açılıl, Eski Filistin Devlet Başkanı Yasir Arafat'ın ölümünün 10'uncu yılı anısına gerçekleşti...

TOKİ Uşak Tabakhane konut teslimleri başladı!

TOKİ Uşak Tabakhane Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 170 adet konut için yer alan hak sahiplerine bugün teslim edilecek ve sözleşmeler imzalanacak. Bu işlemler 28 Kasım'a kadar devam edecek...

TOKİ Trabzon Tabakhane Yenicuma projesinin detayları!

TOKİ, Trabzon Tabakhane Yenicuma Mahallesi'nde inşa ettireceği 353 konutluk projeye hazırlanıyor. 14 ayda tamamlanacak olan TOKİ Yenicuma projesi 27 bin 126 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Gaziosmanpaşa Çifte Minare Camisi yıkılacak!

Gaziosmanpaşa Çifte Minare Camisi yıkılacak. Belediyeler Üsküdar'da park alanını cami alanına çevirirken, Gaziosmanpaşa'da 50 yıldır bulunan Çifte Minare Camisini ticaret ve konut alanı kapsamına alarak imara açılacak.

TOKİ Uşak Tabakhane teslimleri 6 Kasım'da gerçekleşecek!

TOKİ Uşak Tabakhane teslimleri 6 Kasım'da gerçekleşecek. 170 tane daireden meydana gelen projenin konut sözleşmeleri de 6 Kasım tarihinde imzalanacak. Son gün 28 Kasım olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Tabakhane konut sözleşmeleri 6 Kasım'da imzalanacak!

TOKİ Uşak Tabakhane konut sözleşmeleri 6 Kasım ' da imzalanacak. 170 adet daireden meydana gelen proje,Uşak Tabakhane Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Balkanların en büyük camisi yapılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı' nın girişimleri sonucu Arnavutluk'un başkenti Tiran' da Balkanlar'ın en büyük camisi inşa edilecek. Osmanlı mimarisinde inşa edilecek caminin 2 yılda tamamlanması planlanıyor...

Ayasofya Camisi yabancı turistlerin akınına uğruyor!

Trabzon'da müze olarak kullanılırken 52 yıl sonra cami olarak tekrar ibadete açılan tarihi Ayasofya Camisi, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Ayasofya Camisi, 52 yıl aranın ardından yeniden cami olarak hizmete açıldı.

Tabakhane Camisi Haberi

Tabakhane Camisi

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) eski başkanı İzmirli iş adamı Mehmet Tiryaki'nin Simav'lı olduğunu ve memleketini çok sevdiğine vurgıı yapan Başkan Özkan, 70-80 yıllık bir maziye sahip Tabakhane Camisinin 19 Mayıs 2011'de Simav'ı vuran 5.9'luk depremde hasar gördüğünü ve o tarihten bu yana tedbir amaçlı ibadete kapatıldığını söyledi. 


Tabakhane Camisinin yerine bu kez 9 şiddetinde bir depreme dayanıklı yenisinin hemşerisi Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) eski başkanı iş adamı Mehmet Tiryaki tarafından yapılacak olmasının ilçede sevinçle karşılandığını ifade eden Başkan Özkan, "Tabakhane Camisi ilçemizin en kalabalık yerleşim birimleri arasında ilk sıralarda yer alan Tabakhane Mahallesinde bulunuyor. Yaklaşık 200 metrekarelik bir alanı kaplıyor. 

Depremde hem cami hem de minaresi hasar gördii. Caminin minaresi Vakıflar adına kayıtlı olduğu için ona dokunamıyoruz. Ancak 200...