02 / 05 / 2024

tablet PC

tablet PC

Yaz tatili döneminin gelmesiyle birlikte gazete, dergi ve kitap okumak için tüketicilerin sıklıkla tercih ettiği tablet bilgisayarların satışları bu yıl sektörde 2011’in ilk çeyreğine göre güçlü bir büyüme gösterdi

ŞOK 25 Kasım aktüel ürünler kataloğunda peşin fiyatına 6 taksit imkanı! Bilgisayar, buzdolabı, tablet..

ŞOK Market 25-28 Kasım tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta bu hafta peşin fiyatına 6 taksit imkanı sağlanacak.

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

Kiralık cep ve PC pazarında talep de fiyatlar da yükseldi!

Bir aylığına Apple iPhone 13 Pro Max’i kiralamanın bedeli 3 bin 771 lira, Samsung Galaxy Z Fold 4’ün bedeli ise 2 bin 350 lirayı buluyor. Kiralama pazarının gelecek iki yılda 2 milyar lirayı aşması bekleniyor.

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Samsung MS23F300EEK solo mikrodalga fırının fiyatı dibe vurdu! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Telefon, bilgisayar ve tablet gibi elektronik cihazların yanı sıra, ev aletleri konusunda da oldukça iddialı olan Samsung, kendi gibi iddialı bir mikrodalga fırını piyasaya sundu. Samsung, bu ürüne ilişkin tüm merak edilenleri resmi internet sitesinden paylaştı.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

ŞOK’ta indirim fırtınası başladı! Airfryer 1.999 TL’ye, mutfak şefi 2 bin 949 TL’ye, tablet 1.099 TL’ye düştü!

9 Eylül-12 Eylül tarihlerinde ŞOK’ta hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, airfryer 1.999 TL’ye, mutfak şefi 2 bin 949 TL’ye, tablet 1.099 TL’ye düştü. İşte 9 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Honor Pad X9 sahnede: İşte yeni tablet modelinin göz alıcı özellikleri ve inanılmaz fiyatı! Bu fiyata tablet kalmadı!

Teknoloji dünyasının öncü isimlerinden Honor, en yeni tablet modeli Pad X9'un özelliklerini açıkladı. Hepsiburada'da kısa sürede en çok satan tabletler arasına giren Pad X9, eğlence ve kullanım deneyimini bir adım öteye taşıyor.

ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına az bir süre ŞOK’ta başta kırtasiye malzemeleri olmak üzere birçok ürüne indirim geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü. İşte 18 Ağustos Cuma ŞOK fiyat listesi...

BİM’e peş peşe indirim geldi! Tefal rondo 329 TL’ye, telefon ve tablet tutucu 39 TL’ye, ütü masası 349 TL’ye düştü!

En çok tercih edilen zincir marketlerden biri olan BİM, yine müşterilerin yüzünü güldürecek indirimler yaptı. Bu kapsamda, 18 Ağustos’ta Tefal rondo 329 TL’ye, telefon ve tablet tutucu 39 TL’ye, ütü masası 349 TL’ye düşecek. İşte 18 Ağustos 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Teknoloji düşkünü babalara Teknosa'dan bomba kampanya! İndirimi kaçırmayın ürünler tükenebilir!

Teknosa'dan babalar gününe özel kampanya bütün teknoloji düşkünü babaları sevindirmek isteyenlerin ilgisini çekti. Tekno Club karta özel sepette alımlarda  yüzde 30 indirim fırsatını kaçırmayın. telefon, tablet, akıllı saat ve bir çok üründe kampanya yapıldı.

Yaz tatiliniz zehir olmasın! Tatile çıkacaklar dijital güvenliğe dikkat!

Bilişim uzmanları tatile çıkacakları siber saldırılara karşı uyarıyor. Uzmanlar, kimlik hırsızlığı saldırılarına maruz kalmamak için özellikle bilgisayar, telefon ve tablet gibi akıllı cihazları kullanırken dikkat edilmesi gereken kuralları açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? İşte vergisiz telefon fiyatları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim beyannamesinde yer alan "Öğrencilere bir defaya mahsus vergisiz telefon, tablet ve bilgisayar satışı"nın ne zaman uygulanacağı merak ediliyor. Peki, vergisiz telefonlar ne kadar? İşte detaylar...

tablet PC Haberi

tablet PC

Türkiye’nin önde gelen elektronik ve beyaz eşya perakende devi DARTY, tablet PC satışlarında önemli artış yakaladı. DARTY, 2012’nin ilk yarısında tablet satışlarında 5 kat büyüme kaydetti. Son dönemin yükselen trendi olan tablet bilgisayar satışları DARTY’de sektör normallerinin üzerinde seyrediyor. DARTY bu yıl toplamda 35 bin adet tablet bilgisayar satmayı hedefliyor. 


Yaza girerken elektronik ve perakende sektörünün webde ilk tablet bilgisayar mağazasını faaliyete geçirerek başarılı bir atak yapan DARTY’nin tablet bilgisayar satışlarının artmasında darty.com.tr’de yeni açılan online tablet mağazasının önemli derecede etkisi bulunuyor. Tüketicilerin tablet bilgisayarlara olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirten DARTY yetkilileri, daha iyi hizmet sunabilmek için DARTY mağazalarında özel tablet bilgisayar stantları kurulduğunu ifade etti. Sadece gazete okumak için bile tablet bilgisayar satın alan tüketicilerin sayısının çok fazla olduğunu...