20 / 05 / 2024

taç mağazaları

taç mağazaları

TAÇ'ın Türkiye genelindeki üniversitelerin Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Eğitim fakültelerinin lisans öğrencilerine yönelik olarak TETSİAD işbirliğiyle 11. kez düzenlediği ''Bir De Sen Tasarla'' yarışmasına başvurular başladı

Palladium Alışveriş Sokağı Mağazaları Satışta! Yüzde 10 taksitli peşinat, 36 Ay 1,59 vade farkı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi!

İzmir İstinye Park 22 Ekimde kapılarını açıyor. Peki İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi...

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı'da bulunan mağazaların 1. Fazı açık artırmasız satışa çıktı.

Koçtaş tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı!

Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağazalarını kapatan Koçtaş, tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı...

Koçtaş mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Koçtaş, 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla ülke genelindeki 98 mağazasının hepsini açmayı hedefliyor.

AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Herkesin merakla beklediği alışveriş merkezleri 11 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Peki AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Koçtaş mağazaları kapılarını açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 24 Mart 2020 tarihinde geçici olarak kapatma kararı aldığı mağazalarını yeniden açtı.

taç mağazaları Haberi

taç mağazaları

TAÇ'ın Türkiye genelindeki üniversitelerin Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Eğitim fakültelerinin lisans öğrencilerine yönelik olarak Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliğiyle 11. kez düzenlediği ''Bir De Sen Tasarla'' yarışmasına başvurular başladı. 

     Taç açıklamasına göre, ''Nevresim Desen Tasarımı'' kategorisinde düzenlenen yarışmada, gençlerin düşledikleri dünyayı; özgürlük, gelecek ve dönüşüm kavramlarıyla anlattıkları tasarımlar yaratmaları bekleniyor. Yarışmada, birinciye 10 bin lira, ikinciye 7 bin lira ve üçüncüye ise 5 bin lira para ödülü verilecek. 

     Yarışmada ayrıca, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) tarafından bir kişiye para ödülü verilecek, Mehmet Zorlu Vakfı da altı kişiyi özel burs ile ödüllendirecek. 

     Bir De Sen Tasarla yarışması ile kesintisiz olarak on bir yıldır sanayi ve eğitim işbirliğine katkıda bulanan TAÇ,...