05 / 05 / 2024

Taç Mahal Gayrimenkul Sahipleri Dayanışma Derneği

Taç Mahal Gayrimenkul Sahipleri Dayanışma Derneği

İSTANBUL Esenyurt’ta, teslim edilmeyen konutlar ile ilgili yürütülen soruşturmalardan en büyüğü tamamlandı. 263 kişi ve kurumun mağdur olarak yer aldığı davada, 30 kişi sanık olarak yargılanacak.

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 1 milyon 409 bin 760 TL sermaye bedeli ile Güler Bahadır tarafından kuruldu.

Amelie Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Amelie Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Statik Gayrimenkul Geliştirme tarafından kuruldu.

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemirler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Taşdemir ve Muhammed Hasan Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Şehir Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Abd Alrhman ve Mohammad Al Dash ortaklığında kuruldu.

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşcı Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Taşçı tarafından kuruldu.

Taç Marmara Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Marmara Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Kareem H. Al-Tameemı Ve Kareem H.A. Al-Tameemı  tarafından kuruldu.

Gayrimenkul zengini Hanif Pehlivanoğlu'nun milyarlık serveti paylaşılamadı!

İnşaat şirketi ve yüzlerce taşınmaz gayrimenkulü ile milyonlarca liralık servete sahip Hanif Pehlivanoğlu'nun serveti paylaşılamadı...

GYODER Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta! 

GYODER Akademi'nin düzenlediği Tesis Yönetimi Semineri, 18 Şubat'ta Omurga Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Danışmanı İlhami Akkum'un eğitmenliğinde gerçekleştirilecek...

Taç Mahal Gayrimenkul Sahipleri Dayanışma Derneği Haberi

Taç Mahal Gayrimenkul Sahipleri Dayanışma Derneği

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Talip Kalkan’ın hazırladığı iddianame, Bakırköy 7. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Davanın ilk duruşması önümüzdeki günlerde yapılacak.


MAĞDURLAR BİR ARAYA GELDİ

Davada, Saylan İnşaat Konut Mağdurları Derneği, Babil Kuleleri Gayrimenkul Sahipleri Dayanışma Derneği, Taç Mahal Gayrimenkul Sahipleri Dayanışma Derneği, Türkiye Havayolu Pilotları Eğitim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (PİLVAK) ile birlikte 259 kişi mağdur sıfatı ile yer aldı.


ESKİ DAİRE BAŞKANI İLK SIRADA

30 sanıklı davanın bir numaralı sanığı Bilal Demir olarak yer aldı. Demir, kapatılan İstanbul İl Özel İdaresi’nde İnsan Kaynakları Daire Başkanı olarak görev yapıyordu. Demir’in yanı sıra kızları Ayşe Didem Demir, Zeynep Hilal Demir, ağabeyi Fevzi Demir, Osman Turan, Cemal-Süleyman Sağlam, Taha ve Necati Aktülün, PİLVAK eski başkanı Erhan Çakmak, PİLVAK eski çalışanı Fevzi Ağırbaş, Mehmet...