05 / 05 / 2024

tac mahal ödemeler

tac mahal ödemeler

Esenyurt'ta yer alan Tac Mahal projesinde fiyatlar 74 bin liradan başlıyor.

Tac Mahal fırtınada zarar gördü!

Dünyanın yedi yeni harikasından biri olan Tac Mahal ülkenin kuzeyinde etkili fırtına dolayısıyla zarar gördü.

Hayati İnanç:Tac Mahal'i Mimar Sinan'ın iki çırağı yaptı!

Esenler'de gerçekleşen “Gençler Tarihiyle Buluşuyor” adlı programda konuşan Yazar Hayati İnanç, Hindistan’daki Tac Mahal’i Mimar Sinan’ın iki çırağının yaptığını, yani bu eserin aslında Osmanlı'nın eseri olduğunu ifade etti...

Erdoğan Bayraktar Trabzon'a 30 milyon liraya cami yaptırıyor!

Çevre eski Bakanı Erdoğan Bayraktar memleketi Trabzon’a 20 bin kişilik cami yapmak için kolları sıvadı Tac Mahal’i andıracak camide piknik ve spor alanları, trafik eğitim parkuru, go-kart pisti, restoran ve 1461 Şehitleri Müzesi bulunacak.

Veliefendi KİPTAŞ Loca Mahal fiyat listesi!

Veliefendi KİPTAŞ Loca Mahal fiyat listesi 600 bin TL'den başlıyor. Loca Mahal Evleri'nde vade farksız 24 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Saylan İnşaat mağdurlarından tabutlu eylem!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları yarın eylem yapacak. Eylem saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altında yer alan arsada gerçekleşecek.

Saylan İnşaat mağdurları projelerin maketini ateşe verdi!

Esenyurt'ta hayata geçirilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Mağdurlar konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verdi.

Saylan İnşaat mağdurlarından yeni eylem!

Vera Vizyon, Tac Mahal Prestij ve Tac Mahal projelerinin mağdurları 13 Mart Pazar günü eylem yapacak. Mağdurlar eylemde konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verecek.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları kendilerinden 30 milyon TL'ye yakın para toplandığını ve ortada projelerin olmadığını söyledi. Mağdurlar yarın saat 13:00'te eylem yapacak.

Batımahal Villaları'nda yüzde 30 peşinat, 24 ay taksit!

Fotoğafçılık sektörü ile tanınan Yalçınlar Group, Gölmahal Villaları ile Büyükçekmece'den adım attığı inşaat sektöründe yatırıma devam ediyor. Batımahal Villaları'nda ödemeler yüzde 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile vadelendiriliyor.

Sunis'ten Seferihisar'a 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

İzmir'de Seferihisar ve Özdere'ye otel yapılacak!

Turaçlar Turizm A.Ş. bünyesindeki Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel kazandırıyor. Önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak otellerden biri Tac Mahal'e benzeyecek, Seferihisar'da termal otel kurulacak.

İzmir'de 5 yıldızlı 4 otel yapılacak!

Antalya'da Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. Otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da termal oteli kurulacak.

tac mahal ödemeler Haberi

tac mahal ödemeler


Uluhan Grup'un hayata geçirdiği Tacmahal projesi kapsamında 970 adet konut yer alacak. Site yönetimi Koza Grup'a ait olacak projenin mimari tasarımında Sinan Mert Şener'in imzası bulunuyor. Esenyurt'ta yer alan Tacmahal Evleri'ni yapan şirket ise; Uluhan Grup. 


Toplam arsa alanı 18 bin 600 metrekare olan Tacmahal Prestij Evleri'nde çarşı da yer alıyor. 25 katlı 4 bloğun bulunduğu Tacmahal 55 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 


Tacmahal'de 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. 74 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılan projede yüzde 25 peşinat sonrasında 50 ay taksitlendirme ve 12 ayda bir toplam 4 defa ara ödeme yapılıyor. Taksitler böylelikle 740 TL'ye denk geliyor. 


Tacmahal'in sosyal alanları; 


profesyonel site yönetimi, 

7/24 saat özel güvenlik, 

Kapali yüzme havuzu, 

Acik – kapali otopark, 

Kreş, 

Fitness, 

Spa, 

Deniz manzaralı seyir terasları

Restoranlar, 

Cafeler,

Tiyatro ve sinema salonları, 

Her...