29 / 04 / 2024

Tacettin Pekgüzel kimdir

Tacettin Pekgüzel kimdir

Sur Çelik Kapı Genel Müdürü Tacettin Pekgüzel geçmiş yıllardaki verilere dayanarak Ramazan ayında hırsızlık olaylarının arttığını belirtirken, "Ramazan aylarında yoğun misafirlikler nedeniyle boş kalan evlere yönelik hırsızlık olaylarında artış yaşanıyor.

Tacettin Pekgüzel: Ev güvenliğinin ilk şartı gerçek çelik kapı!

Sur Çelik Kapı Genel Müdürü Tacettin Pekgüzel, İçişleri Bakanlığı'nın açıkladığı son verilere göre ülkemizde bir yıl içinde 113 bin hırsızlığın evlere yönelik gerçekleştirildiğini belirtti.

Tacettin Pekgüzel Sur Çelik Kapı Genel müdürü oldu!

Tacettin Pekgüzel, 21 yıldır yönetim kurulu üyeliğini yürüttüğü aile şirketleri Sur Çelik Kapı'nın Genel Müdürü oldu. Tacettin Pekgüzel Genel Müdürlük görevini abisi Yalçın Pekgüzel'den 16 Haziran 2014 tarihinde devralacak.

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Deprem riski için kanca sistemli kapılar tercih edilmeli!

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, depremlerin oluşturabileceği hasarları azaltmanın en etkin yolunu anlattı. Pekgüzel, en etkin yolun depreme dayanıklı yapılar inşa etmekten geçtiğini söyledi.

2017'de kapıda sadelik ve düz çizgiler ön planda!

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Pekgüzel, 2017 yılında çelik kapı seçimlerinde sadelik ve düz çizgilerin ön plana çıkacağının sinyallerini verdi.

Sur Çelik Kapı 2016 trendlerini açıkladı!

Çelik kapıdaki son trendleri açıklayan Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, artık eskinin alışılagelmiş renk ve motiflerinin günümüzde pek tercih edilmediğini söyledi.

Sur Çelik Kapı 2016’nın ilk yarısında proje sayısını yüzde 15 arttırdı!

Kaliteli hizmet anlayışını prensip edinen, kullandığı son teknoloji sistemleriyle rakiplerinden sıyrılan Sur Çelik Kapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, başarı anahtarlarını anlattı.

Sur Çelik Kapı 2016’da proje sayısını yüzde 15 arttırdı!

Kaliteli hizmet anlayışını prensip edinen, kullandığı son teknoloji sistemleriyle rakiplerinden sıyrılan Sur Çelik Kapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, başarı anahtarlarını anlattı

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Sur Çelik Kapı, hırsızlığa karşı garantili!

Astaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, "Sur Çelik Kapı zorlama, darbe ve kuvvet uygulanarak yapılan müdahaleler sonucu açılırsa tazminat ödeme garantisi veriyoruz" dedi.

Tacettin Pekgüzel kimdir Haberi

Tacettin Pekgüzel kimdir

Hırsızlık olaylarının önüne geçmek için evlerde gerekli güvenlik önlemleri alınmalı. Ev güvenliği için hayati önem taşıyan çelik kapıların ancak gerekli özellikleri taşıması durumunda hırsızlık olayları önlenebilir. Ayrıca vatandaşlar evden çıkarken kapılarını kilitlemeyi ihmal etmemeli" dedi. 


Dünyada hırsızlığa karşı garanti veren ilk ve tek çelik kapı markası olduklarını söyleyen Pekgüzel, "bir çelik kapıda kullanılan kilidin sağlam olması, kilidin oturacağı bölge de sağlamsa anlamlıdır. Çelik kapının temeli kilidin oturacağı bölgedir. Kilit için yeterince dayanıklı bir bölge sunamayan çelik kapılar, en sağlam kilit kullanılsa bile kolayca açılır. Ayrıca; hırsızlığa karşı anahtarın girdiği bölgenin erişilmezliği sağlanmalıdır. Çelik kapılarda bu bölgeyi koruyan bir rozet sistemi bulunur. Bu rozet sisteminin keski ile yerinden çıkarılmayacak sağlamlıkta olması gerekir. Her rozet sistemi bunu sağlayamaz" diye konuştu.


Evleri hırsızlıklara karşı...