28 / 04 / 2024

Tacigül Erdem

Tacigül Erdem

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu.

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Gebeş ve Ecem Erdem ortaklığında kuruldu.

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Ali Erdem Çapan tarafından kuruldu.

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

NFT'ler en çok hangi alanlarda kullanılıyor! İşte NFT'lerin hikayesi...

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, NFT'lerin kullanım alanlarını kaleme aldı. Peki Yahya Tuğyan Erdem NFT'lerin kullanım alanları başlıklı yazısında nelere değindi? İşte Bitexen CEO'su Erdem'in yazısı...

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat! Mart'ta başlıyor!

Takvim Gazetesi köşe yazarı Faruk Erdem bugünkü köşesinde kira geliri beyannamesini kaleme aldı. İşte Faruk Erdem'in 'Beyannameniz hazır siz onaylayın' başlıklı yazısı...

Kripto para platformları nasıl işliyor? Bitcoin'le neler değişti?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kriptolardaki merkezi platformlarının geçmişten günümüze gelişimini anlattı ve Bitcoin'in nasıl etkilediğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkezi platformları anlattı. 

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dirlik tarafından kuruldu.

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emine Erdem ve Hacı Bayrak ortaklığında kuruldu.

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akcıl Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erdem Akcıl ve Ömer Çetin tarafından kuruldu.

Binaların erişilebilirliği 'ERDEM' ile ölçülecek!

Çalışmalarına devam eden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, engelliler başta olmak üzere yaşlı ve hamilelerin binalara erişilebilirlik düzeyini belirlemek amacıyla kısa adı "ERDEM" olan Erişilebilirlik Değerlendirme Modülü hazırladı.

Berfu Güven ve Erden Timur'la İyi Hikayeler 8 Aralık'ta başlıyor!

Berfu Güven'in sunumu ve Nef İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur'un yorumlarıyle ekrana gelecek ''İyi Hikayeler'' adlı program 8 Aralık'ta NTV ekranlarında başlıyor.

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Tacigül Erdem Haberi

Tacigül Erdem

Park Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


21.08.2014 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;


Şirketimizin Genel Müdürü Ramazan Yön'ün görevinden istifasının kabulüne,yeni bir atama yapılıncaya kadar görevin vekaleten Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem tarafından yürütülmesine karar...