30 / 04 / 2024

NFT'ler en çok hangi alanlarda kullanılıyor! İşte NFT'lerin hikayesi...

NFT'ler en çok hangi alanlarda kullanılıyor! İşte NFT'lerin hikayesi...

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, NFT'lerin kullanım alanlarını kaleme aldı. Peki Yahya Tuğyan Erdem NFT'lerin kullanım alanları başlıklı yazısında nelere değindi? İşte Bitexen CEO'su Erdem'in yazısı...



Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, NFT'lerin kullanım alanlarını yazdı ve en çok kullanılan alanları değerlendirdi. Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem'in Para Dergisi'ndeki 'NFT'lerin kullanım alanları' başlıklı yazısı şu şekilde:

NFT'ler günümüzde sanattan moda tasarıma, hak tescili ve sahiplikten video oyunlarına kadar birçok alanda kullanılmaktadır. Temeline indiğimizde ise NFT serüveninin 2012'de ortaya çıkan "colored coins” ile başladığı düşünülmektedir. NFT'ler gibi hemen hemen her türlü varlık, sözleşme ve dijital imza, colored coins kullanılarak temsil edilebilir. Bu dijital varlıklar üçüncü bir Bitexen CEO'su tarafa ihtiyaç duyulmadan dijital Yahya Tuğyan Erdem olarak saklanabilmektedir. 

NFT ler en çok hangi alanlarda kullanılıyor! İşte NFT lerin hikayesi...

Tüm bu özellikleri ile NFT başlı başına bir konsept olmustur. NFT'lerin günümüzde en sık tercih edildiği alanlardan biri ise sanattır. NFT teknolojisi sanatı dijital ortama taşıyarak daha ulaşılabilir ve güvenli hale getirmiştir.

Peki NFT'ler hangi alanlarda kullanılıyor? NFT'lerin özellikleri neler? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön