18 / 05 / 2024

tadım yurtdışındaki ilk üretim tesisi

tadım yurtdışındaki ilk üretim tesisi

Tadım Almanya’nın Emsdetten şehrinde, 7 bin metrekare alana kurulacak tesisle başta Avrupa olmak üzere ABD ve Kanada’daki tüketicilere de üretim yapacak. Şubat 2015’te faaliyete geçecek tesis, 110 kişiye istihdam sağlayacak...

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü Malatya'da atılacağını söyledi.

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! İslam Memiş açıkladı!

2022 yılında gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkasını Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. Yatırımcıları uyaran Memiş gümüş ve altın piyasasında yaşanılanları tek tek anlattı.

Gümüş fiyatlarındaki düşüş piyasaları salladı! Gümüş bugün ne kadar?

Gümüş fiyatları uzun bir aradan sonra ilk kez bugün çok büyük düşüş yaşadı. Gümüş fiyatları 2020 yılındaki seviyelere geriledi. Elinde gümüş olanlar ve gümüş yatırımcıları ise sözlerine inanamadı. Peki yatırımcılar şimdi ne yapacak? Gümüş fiyatları ne olacak?

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Ziraat Katılım, enflasyona endeksli ilk kira sertifikası ihracını yaptı!

Ziraat Katılım, enflasyona endeksli ilk kira sertifikası ihracını 30 Mart

Müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki faaliyetleri TBMM'de!

Müteahhitlik firmalarının yurtdışındaki faaliyetleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giovane Gentile yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı!

Dünyada yaşanan pandemi sürecine rağmen, Giovane Gentile, yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma Kasım'da vuruluyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'ndaki projelere ilişkin açıklamalar yaptı. Yıldız, "Okmeydanı’nda dönüşüme Fetihtepe mahallemizden başlamayı düşünüyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız Kasım ayında ilk kazmayı vuracak şekilde planlamasını yapıyor" dedi...

Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk etabı 2021'de bitecek!

Eyyübüye Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalar devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilk etabın önümüzdeki yıl biteceğini belirtti...

Yatırım Programı'ndaki ulaşım yatırımları!

2019-2021 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Yatırım Programı'ndaki ulaşım yatırımları..

tadım yurtdışındaki ilk üretim tesisi Haberi

tadım yurtdışındaki ilk üretim tesisi

Paketli kuruyemiş sektörünün 43 yıldır markası Tadım, Türkiye’den sonra yurtdışındaki ilk üretim tesisini Almanya’da hizmete açıyor.


Tesisinin kurulacağı Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya Parlamentosu’ndan 22 kişilik bir heyet, Tadım Gıda’nın Gebze’de merkezine teşekkür ziyaretinde bulundu.



Tadım Almanya’nın Emsdetten şehrinde, 7 bin metrekare alana kurulacak tesisle başta Avrupa olmak üzere ABD ve Kanada’daki tüketicilere de üretim yapacak. Şubat 2015’te faaliyete geçecek tesis, 110 kişiye istihdam sağlayacak.


Tadım Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Tekinalp, “Bu yatırımızla, kısa sürede 100 milyon euro’luk ciro hedefliyoruz. Türk çiftçilerinden aldığımız ürünleri, Kırıkkale ve Gaziantep’te bulunan tesislerimizde işledikten sonra direkt olarak Almanya’ya ihraç edeceğiz ve bu sayede tüketiciye en sağlıklı şekilde ulaştıracağız.


ABD ve Rusya sırada

İşlenen ürünlerimiz, pazara Türk markası olan Tadım ile sunulacak.

Böylece Türk kuruyemiş sektörünün daha çok tanınmasını sağlayacağız. Bundan sonraki...