03 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarındaki düşüş piyasaları salladı! Gümüş bugün ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki düşüş piyasaları salladı! Gümüş bugün ne kadar?

Gümüş fiyatları uzun bir aradan sonra ilk kez bugün çok büyük düşüş yaşadı. Gümüş fiyatları 2020 yılındaki seviyelere geriledi. Elinde gümüş olanlar ve gümüş yatırımcıları ise sözlerine inanamadı. Peki yatırımcılar şimdi ne yapacak? Gümüş fiyatları ne olacak?



Kıymetli madenler ve emtia fiyatlarında bugün çok büyük düşüşler gerçekleşiyor. Altının ons fiyatı 1811 dolar seviyelerine kadar gerilerken gümüş fiyatları yerle bir oldu. Gümüş fiyatları bugün çok sert düşerken yatırımcılar bu düşüşn ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor.

Gümüş fiyatlarındaki düşüş piyasaları salladı! Gümüş bugün ne kadar?

Gümüş yatırımcıları ve elinde gümüşü olanlar gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. Dolar kurunun agresif bir şekilde yükselişe geçtikten sonra piyasalar alt üst oldu. 

Gümüş bugün ne kadar13 Mayıs 2022? Gümüş fiyatları kaç lira 13 Mayıs 2022? Gümüş fiyatlarında son dakika 13 Mayıs 2022...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön