07 / 05 / 2024

Tağa İnşaat iletişim

Tağa İnşaat iletişim

Tağa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Kut tarafından kuruldu.

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Galip Bahadır tarafından kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Kutağa İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutağa İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Buğdat Kut tarafından kuruldu.

Btml Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ambalaj Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Btml Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ambalaj Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Batuhan Temel tarafın kuruldu.

Bth Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ambalaj Ve Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bth Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ambalaj Ve Lojistik Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta Ozan Yalçın tarafından kuruldu.

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Saliha Akın tarafından kuruldu.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Nur Zengin tarafından kuruldu.

Lanse Çağ İnşaat Yapı Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lanse Çağ İnşaat Yapı Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Sarı tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir ve Oğuz Ağaçköylü tarafından kuruldu.

Tağa İnşaat iletişim Haberi

Tağa İnşaat iletişim

Tağa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Özyurt tarafından kuruldu. 


Tağa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
3. Her türlü inşaat taahhüt işleri ve eski eser onarımı ile ilgili konularda restorasyon mimarlık mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinde bulunmak. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, toplu konut, okul, hastane, spor salonu, bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik tesis inşaat sulama tesisi inşaatlarını yapmak restorasyon, mimarlık mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinde bulunmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Tağa İnşaat Sanayi Ve...