06 / 05 / 2024

Tago Mimarlık Gökhan Altuğ

Tago Mimarlık Gökhan Altuğ

Minimalist alanlarda en doğru çözümler sunan Tago Mimarlık, New York ve Tokyo modelini Türkiye’ye getirdi.

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan İlbi tarafından kuruldu.

Bvg Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvg Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Bülent Sandık, Gökhan Tuz ve Volkan Çelik ortaklığında kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Akkuş ve Onur Çaça tarafından kuruldu. 

Ata GYO'nun Tekirdağ projesi HGS Mimarlık'a emanet!

Ata GYO, Tekirdağ projesi hafriyat ve kaba inşaat işlerini HGS Mimarlık-Gökçen Öncü'ye yaptıracak...

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Halil tarafından kuruldu. 

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

TAGO Mimarlık'tan Maldivlere türk imzası!

Maldivler’de, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi projesi Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık tarafından hazırlandı. 

Tago Mimarlık Maldivler’de proje yapıyor!

Maldivler'de proje yapan Tago Mimarlık 22 yıllık bir geçmişe sahip. Gökhan Aktan Altuğ, "Yılda 1 milyon metrekarelik proje üstleniyoruz." dedi.

Msi Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msi Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Semiz, İsmail Baltacıoğlu ve Salih Tataroğlu ortaklığında kuruldu.

Remuda İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remuda İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Hacıismailoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu.

Tago Mimarlık Gökhan Altuğ Haberi

Tago Mimarlık Gökhan Altuğ

Tago Mimarlık, arsa maliyetlerinin New York ve Tokyo gibi yüksek olduğu İstanbul’da küçük alanlarda başarılı projelere imza atıyor. Yüksek katlı yapılar konusunda deneyimli olan Tago Mimarlık, minimalist alanlarda sunduğu doğru çözümlerle tanınıyor. Bu nedenle Mesa, Soyak, Dumankaya, Eroğlu, Sur Yapı, Sinpaş ve Fer Yapı’nın aralarında bulunduğu birçok inşaat şirketi, projelerinde Tago Mimarlık’ı tercih ediyor. Yer darlığı ve nüfus artış hızının insanları küçük ama fonksiyonel evlerde yaşamaya zorladığını söyleyen Tago Mimarlık kurucusu Gökhan Aktan Altuğ, “Dünyada çoğalmayan tek şey toprak. Bu nedenle toprağı yani araziyi doğru kullanarak yaşanılabilir mekanlar yaratmalıyız. İnsanlar stüdyo ya da 1+1 tipi evlerinde hem yaşayıp hem çalışabilmeli. Bu binaları öyle tasarlamalıyız ki insanlar gerektiğinde dışarı çıkmadan iş toplantılarını yapmalı hatta misafirlerini ağırlamalı” dedi. Bu mekanların en başarılı...