30 / 04 / 2024

Taha Proje İnşaat iletişim

Taha Proje İnşaat iletişim

Taha Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Demir, Yeliz Demir ve Tayfun Demir tarafından kuruldu.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Mitaş Proje İnşaat'ın acı günü! Hayri Mit vefat etti!

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit vefat etti. 

Taha Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Demir, Yeliz Demir ve Tayfun Demir tarafından kuruldu.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın iflas kararı kaldırıldı!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin iflas kararının kaldırılmasına karar verildi.

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Erdinç Sak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdinç Sak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Erdinç Sak tarafından kuruldu.

Gala Proje İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gala Proje İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alptekin Hamutcu tarafından kuruldu.

Szr Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Szr Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sezer Demiroğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Altunlar Proje İnşaat Tekstil Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunlar Proje İnşaat Tekstil Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Safet Altun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eres Proje İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eres Proje İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aslı Peltek tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Taha Proje İnşaat iletişim Haberi

Taha Proje İnşaat iletişim

Taha Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Demir, Yeliz Demir ve Tayfun Demir tarafından kuruldu.

Taha Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır; 1.Her türlü inşaat ve taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı veya hasılat paylaşımlı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları...