11 / 05 / 2024

Tahincioğlu Finanskent değerleme raporu

Tahincioğlu Finanskent değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrupa Konutları Tem 2 ve Tahincioğlu Finanskent değerleme raporu yayınlandı...

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Finanskent arsaları 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili Ümraniye ilçesi Finanskent Mahallesinde yer alan arsalara ilişkin hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Emlak Konut GYO Finanskent parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi'nde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

İş GYO İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 ada, 9 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Multi Evler konsepti!

Tahincioğlu Gayrimenkul, değişen yaşam alışkanlıklarına uygun olarak tasarlanan 'Multi Evler'i ve 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli'ni gerçekleştirdiği toplantıyla tanıttı...

Halk GYO Beyoğlu Binası değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Beyoğlu binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı.  

Tahincioğlu Gayrimenkul Multi Evler Lansmanı 2 Ekim'de!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı Multi Evler'in lansmanı 2 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

İstanbul Finans Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 ada, 9 No'lu Parselde yer alan İstanbul Finans Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Beyoğlu binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Beyoğlu binası 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir değerleme raporu!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul Maltepe'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede dükkan satışları devam ediyor. 

Tahincioğlu Finanskent değerleme raporu Haberi

Tahincioğlu Finanskent değerleme raporu

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Mülkiyeti Şirketimize ait Artaş İnş. Sanayi ve Ticaret A.Ş. taahhüdü altında bulunan İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupa Konutları Tem 2 projesi ve Tahincioğlu Gayr. İnş. ve Tur. A.Ş. - Kozken İnş. Taah. Ve Tur. A.Ş. İş Ortaklığı taahhüdü altında bulunan İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için hazırlatılan 2013 yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporları Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar tebliğinin 40. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası olarak ekte yer almaktadır.



Avrupa Konutları projesi için tıklayın


Tahincioğlu Finanskent projesi için