19 / 05 / 2024

tahincioğlu nidakule başakşehir ödeme kampanyası

tahincioğlu nidakule başakşehir ödeme kampanyası

Nidakule Kayaşehir projesi 26 katlı tek blok olarak planlandı. 60 aya sıfır vade farkıyla ödeme avantajı sunulan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Kuzey Marmara Otoyolu Hasdal Başakşehir kesiminde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi inşaatında Hasdal-Başakşehir kesiminde sona yaklaşıldığını açıkladı. 

İBB Başakşehir'deki aile sağlığı merkezini Kovid-19 döneminde sattı iddiası!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İBB'nin Başakşehir'deki aile sağlık merkezinin kapısına kilit vurduğunu belirtti...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda hizmete açılacak!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı projesiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Bu metro hattımızı da yapması gerekenler yapmadığı için üzerimize aldık" dedi.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kreş inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki Sular Vadisi'ndek kreş inşaatını inceledi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda tamamlanacak!

İBB'nin bütçesinin olmadığı gerekçesiyle durdurduğu Metrokent-Kayaşehir metro projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu; metro hattının 18 ay sonra bitirileceğini açıkladı. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro hattı 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro hattının 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabileceğini söyledi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi bağlantı yollarının yapımına geç başlandı. Söz verdiğimiz gibi 20 Mayıs'ta hastane, yollarıyla beraber hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Can Ataklı'dan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımına ilişkin açıklama! 

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımını sürdürmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk etabı 2021'de açılacak!

Adil Karaismailoğlu’nun İBB’nin Başakşehir–Kayaşehir metro hattı inşaatını yapmadığı yönündeki açıklamasına ilişkin İBB, metro inşaatının önceki yönetim zamanında durdurulduğunu ifade etti...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'a kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarının 20 Mayıs tarihine kadar tamamlanacağını açıkladı.

tahincioğlu nidakule başakşehir ödeme kampanyası Haberi

tahincioğlu nidakule başakşehir ödeme kampanyası

Emlak Konut güvencesine sahip olan Nidakule Kayaşehir projesi, A+ofis kulesi olarak hayata geçirildi. Nidakule Kayaşehir projesinin her katında 8 bağımsız birim yer alıyor. 


26 katlı tek blok olarak yükselen Nidakule Kayaşehir projesi, İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de inşa ediliyor. Nidakule Kayaşehir projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. 


Nidakule Kayaşehir projesinde ofisler 90, 124, 430 ve 860 metrekare büyüklüklerde tasarlandı. Nidakule Kayaşehir projesinde ofislerin yanı sıra mağazalar, restoranlar, eğlence alanları olacak. 


Başakşehir Nidakule Kayaşehir'de metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nidakule Kayaşehir ödeme planı kampanyasına göre, vade farkı olmadan 60 ay taksitli ödemeler yapılabiliyor. 



Web: http://www.nidaparkkayasehir.com/

Tel: 444 4 846

Gizem...